Se confirmă încă o dată prețul uriaș asociat variantei de top Galaxy S10+ cu 1 TB stocare și 12 GB RAM

2.433 ori
<b>Se confirmă încă o dată prețul uriaș asociat variantei de top Galaxy S10+ cu 1 TB stocare și 12 GB RAM</b>Startul săptămânii se dă cu un nou leak asociat lui Samsung Galaxy S10+, de această dată fiind vorba despre o dezvăluire nouă a prețului pe care acest phablet îl va purta în magazine. Știam deja faptul că varianta de top

Startul săptămânii se dă cu un nou leak asociat lui Samsung Galaxy S10+, de această dată fiind vorba despre o dezvăluire nouă a prețului pe care acest phablet îl va purta în magazine. Știam deja faptul că varianta de top a telefonului de față și anume cea cu 12 GB RAM și 1 TB de stocare va avea un preț uriaș, detaliu care astăzi este reconfirmat printr-un leak marca @evleaks.

Galaxy S10+ Preturi

În imaginea de mai sus ne sunt prezentate prețurile ce vor fi practicate pentru Galaxy S10+ pe piața din China, acolo unde de regulă prețurile sunt mai mici decât în jurul lumii. Chiar și așa, cei care vor opta pentru varianta ultra high-end a flagship-ului cu spate din ceramică vor avea de plătit aproximativ 1300 euro în China.

Va fi cel mai scump smartphone din istoria companiei sud-coreene și în situația în care device-ul va ajunge și la noi la o sumă similară, aflați că veți avea de plătit aproximativ 6.150 lei pe această variantă de top a phablet-ului. Ca dotări va oferi un ecran sAMOLED de 6.4 inch, cameră selfie duală, cameră foto triplă în spate și scanner de amprente integrat în display.

Lansarea are loc pe 20 februarie și aflăm atunci dacă prețurile vehiculate azi se confirmă oficial!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×