LG G8 ThinQ primeşte certificarea FCC, înainte de debutul de la MWC 2019

1.006 ori
<b>LG G8 ThinQ primeşte certificarea FCC, înainte de debutul de la MWC 2019</b>Ultimele zile ne-au adus destul de multe scăpări legate de LG G8 ThinQ, viitorul flagship al celor de la LG pe anul 2019. Acum aflăm că a primit certificarea FCC, înainte de a debuta la MWC 2019 săptămâna viitoare.

Ultimele zile ne-au adus destul de multe scăpări legate de LG G8 ThinQ, viitorul flagship al celor de la LG pe anul 2019. Acum aflăm că a primit certificarea FCC, înainte de a debuta la MWC 2019 săptămâna viitoare.

Am aflat recent că telefonul va avea şi o versiune LG G8s şi că va folosi ecranul pe post de amplificator audio. I-am văzut şi varianta pe negru început de saptămână, rămânând surprinşi că îşi păstrează jack-ul audio. Vă reamintesc că LG G8 ThinQ urmează să fie anunţat la MWC pe 24 februarie. Certificarea FCC înseamnă că este aprobat pentru lansare în SUA, fiind certificate 3 variante de handset: LM-G820UM, LM-G820TM şi LM-G820QM.

LG G8 ThinQ

Din păcate documentele FCC nu includ prea multe detalii noi despre device, în afara faptului că va avea suport pentru WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. În afară de faptul că ecranul va servi ca difuzor, vom avea şi un speaker separat în zona inferioară, pentru a atinge stereofonia. Aceste difuzoare sunt tunate de Meridian Audio, deci ne aşteptam la o acustică specială.

Telefonul va mai avea şi un Quad DAC HiFi, suport pentru surround 3D, iar la interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Bateria va fi o unitate de 3400 mAh, iar pe partea de software vom avea Android Pie preinstalat şi un buton fizic dedicat lui Google Assistant. În spate se află o cameră duală, iar în faţă o cameră selfie 3D Time of Flight.

Circulă şi un preţ pentru device şi anume 3.800 de lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×