LG G8 ThinQ primeşte certificarea FCC, înainte de debutul de la MWC 2019

958 ori
<b>LG G8 ThinQ primeşte certificarea FCC, înainte de debutul de la MWC 2019</b>Ultimele zile ne-au adus destul de multe scăpări legate de LG G8 ThinQ, viitorul flagship al celor de la LG pe anul 2019. Acum aflăm că a primit certificarea FCC, înainte de a debuta la MWC 2019 săptămâna viitoare.

Ultimele zile ne-au adus destul de multe scăpări legate de LG G8 ThinQ, viitorul flagship al celor de la LG pe anul 2019. Acum aflăm că a primit certificarea FCC, înainte de a debuta la MWC 2019 săptămâna viitoare.

Am aflat recent că telefonul va avea şi o versiune LG G8s şi că va folosi ecranul pe post de amplificator audio. I-am văzut şi varianta pe negru început de saptămână, rămânând surprinşi că îşi păstrează jack-ul audio. Vă reamintesc că LG G8 ThinQ urmează să fie anunţat la MWC pe 24 februarie. Certificarea FCC înseamnă că este aprobat pentru lansare în SUA, fiind certificate 3 variante de handset: LM-G820UM, LM-G820TM şi LM-G820QM.

LG G8 ThinQ

Din păcate documentele FCC nu includ prea multe detalii noi despre device, în afara faptului că va avea suport pentru WiFi 802.11 a/b/g/n/ac. În afară de faptul că ecranul va servi ca difuzor, vom avea şi un speaker separat în zona inferioară, pentru a atinge stereofonia. Aceste difuzoare sunt tunate de Meridian Audio, deci ne aşteptam la o acustică specială.

Telefonul va mai avea şi un Quad DAC HiFi, suport pentru surround 3D, iar la interior vom găsi un procesor Qualcomm Snapdragon 855, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Bateria va fi o unitate de 3400 mAh, iar pe partea de software vom avea Android Pie preinstalat şi un buton fizic dedicat lui Google Assistant. În spate se află o cameră duală, iar în faţă o cameră selfie 3D Time of Flight.

Circulă şi un preţ pentru device şi anume 3.800 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×