Reduceri și Campanii Online #221: Azi Cel, Libris, IT Galaxy, iHunt [...]

738 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #221: Azi Cel, Libris, IT Galaxy, iHunt [...]</b>Promoțiile continuă și acum pe final de lună martie, iar în așteptarea campaniilor de Paște descoperim câteva reduceri foarte interesante. Aveți mai jos o listă a celor mai atractive campanii organizate de către retaileri

Promoțiile continuă și acum pe final de lună martie, iar în așteptarea campaniilor de Paște descoperim câteva reduceri foarte interesante. Aveți mai jos o listă a celor mai atractive campanii organizate de către retaileri în mediul online iar la final de articol descoperiți și un produs erou al zilei care se remarcă prin discount-ul generos primit în această perioadă. Iată reducerile!

Produsul erou al zilei:

În aceste zile QuickMobile aplică o serie de reduceri foarte interesante pentru smartphone-urile din stoc, un exemplu fiind Samsung Galaxy A50 pe care îl puteți achiziționa pentru doar 1.599 lei. Aveți și opțiunea de a aplica codul promo QUICK202 pentru un extra discount de 3%. Telefonul are scanner de amprente în ecran, baterie de 4000 mAh, ecran FHD+ de 6.3 inch și o cameră duală în spate! 

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×