Reduceri și Campanii Online #180: Azi Cel, QuickMobile, Altex, iHunt [...]

749 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #180: Azi Cel, QuickMobile, Altex, iHunt [...]</b>În cazul în care plănuiți o rundă de shopping în acest weekend și nu vreți să vă aventurați pe străzile pline de polei, avem pentru voi o listă cuprinzătoare a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online

În cazul în care plănuiți o rundă de shopping în acest weekend și nu vreți să vă aventurați pe străzile pline de polei, avem pentru voi o listă cuprinzătoare a celor mai proaspete campanii organizate de către retaileri în online. Puteți comanda astfel produsele dorite, chiar și cu livrare în aceeași zi dacă sunteți din București, iar unii retaileri chiar pun la dispoziție și livrate programată pentru ziua și ora preferată. Iată ofertele de azi! 

Produsul erou al zilei:

Dacă vă aflați în căutarea unui smartphone de gaming bine echipat din punct de vedere hardware atunci avem răspunsul pentru voi și anume modelul Xiaomi Black Shark pe care QuickMobile îl include astăzi într-o campanie de vânzări flash. Are procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845 la bord, 6 GB RAM, ecran FullHD+ de 5.99 inch, difuzoare stereo și baterie generoasă de 4000 mAh. Folosind codul promo QUICK202 îl puteți achiziționa pentru doar 1.746 lei!

Notă: Link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de tip afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor, ajutați Mobilissimo să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×