Tastatura mecanică Best PK-900 vine cu iluminare RGB, suport telefon și 104 taste; costă 31.99 dolari

1.155 ori
<b>Tastatura mecanică Best PK-900 vine cu iluminare RGB, suport telefon și 104 taste; costă 31.99 dolari</b>Astăzi retailerul chinez Cafago decide să ne ofere un cod de reducere pentru un produs mai diferit și anume pentru tastatura mecanică de gaming numită Best 7pin PK-900. Aceasta oferă 104 taste, iluminare RGB

Din partea retailerului chinez Cafago.com primim astăzi un nou cod de reducere ce se aplică unei tastaturi mecanice pe care o vedeți afișată în imaginile de mai jos. Aceasta se numește Best 7pin PK-900 și din start vedem că design-ul este ceva mai diferit decât cel purtat de modele similare, ast apentru că avem și extra funcționalități la pachet.

Best PK-900

Înainte de a le dezvălui însă, aflați că tastatura mecanică de față dispune de iluminare RGB ce poate fi setată de către utilizator prin intermediul unei aplicații dedicate și că aceasta este compatibilă cu PC-urile ce rulează Windows. Vine cu un conector USB și cele 104 taste oferite aici promit o durată de viață de 80 milioane de apăsări.

Best PK-900

Datorită inserțiilor metalice această tastatură este una de-a dreptul solidă având o greutate de 1,1 kg, un detaliu bun de luat în seamă pentru cei care vor o tastatură stabilă pe birou, una care să nu se clintească pe parcursul sesiunilor de gaming. Are pe deasupra și un stand dedicat pentru smartphone și în partea de jos vedeți un pad pentru palmă.

Folosind codul promoțional L4953C puteți achiziționa această tastatură mecanică la prețul de doar 31.99 dolari de pe Cafago.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×