Tastatura Gboard primeşte o funcţie de creare a unor GIF-uri selfie

986 ori
<b>Tastatura Gboard primeşte o funcţie de creare a unor GIF-uri selfie</b>Una dintre cele mai populare tastaturi virtuale pe telefoanele Android este Gboard, software dezvoltat de către Google ce în ultimele zile a primit o funcție tare interesantă. De acum înainte vom avea la dispoziție un buton dedicat pentru

Cine are Android a încercat măcar o dată Gboard, tastatura virtuală a celor de la Google, care a debutat în primăvara lui 2016. Ei bine, aflaţi că tastatura tocmai a devenit ceva mai prietenoasă şi mai haioasă, prin includerea unei funcţii de creare de GIF-uri selfie.

GBOARD

Actualizarea este disponibilă pentru versiunile de Gboard de pe iOS şi Android şi printr-un shortcut simplu, plasat în dreapta-sus permite realizarea unui selfie în buclă. Acesta e transformat în GIF şi poate fi trimis imediat prin aplicaţii de mesagerie. Noua funcţie e semnalată de un icon prezent în bara de sugestii de deasupra tastaturii. Odată apăsat veţi putea înregistra un scurt GIF folosind camera principală sau frontală.

Există două moduri de captură: Loop sau Fast Forward. Primul este un GIF standard, un clip de 3 secunde care se tot repetă, iar Fast Forward va permite să capturaţi un minut întreg, dar creşte viteza capturii rezultate. Google a mai oferit o modalitate simplă de a crea GIF-uri prin aplicaţia Motion Stills, care transformă celebrele "live photos" în aceste mini colecții de poze în mișcare.

Link-uri download Gboard:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×