Tastatura Gboard primeşte o funcţie de creare a unor GIF-uri selfie

908 ori
<b>Tastatura Gboard primeşte o funcţie de creare a unor GIF-uri selfie</b>Una dintre cele mai populare tastaturi virtuale pe telefoanele Android este Gboard, software dezvoltat de către Google ce în ultimele zile a primit o funcție tare interesantă. De acum înainte vom avea la dispoziție un buton dedicat pentru

Cine are Android a încercat măcar o dată Gboard, tastatura virtuală a celor de la Google, care a debutat în primăvara lui 2016. Ei bine, aflaţi că tastatura tocmai a devenit ceva mai prietenoasă şi mai haioasă, prin includerea unei funcţii de creare de GIF-uri selfie.

GBOARD

Actualizarea este disponibilă pentru versiunile de Gboard de pe iOS şi Android şi printr-un shortcut simplu, plasat în dreapta-sus permite realizarea unui selfie în buclă. Acesta e transformat în GIF şi poate fi trimis imediat prin aplicaţii de mesagerie. Noua funcţie e semnalată de un icon prezent în bara de sugestii de deasupra tastaturii. Odată apăsat veţi putea înregistra un scurt GIF folosind camera principală sau frontală.

Există două moduri de captură: Loop sau Fast Forward. Primul este un GIF standard, un clip de 3 secunde care se tot repetă, iar Fast Forward va permite să capturaţi un minut întreg, dar creşte viteza capturii rezultate. Google a mai oferit o modalitate simplă de a crea GIF-uri prin aplicaţia Motion Stills, care transformă celebrele "live photos" în aceste mini colecții de poze în mișcare.

Link-uri download Gboard:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×