TomTop vinde astăzi un headset audio Andoer LH-811 Bluetooth pentru suma de doar 11.99 dolari!

965 ori
<b>TomTop vinde astăzi un headset audio Andoer LH-811 Bluetooth pentru suma de doar 11.99 dolari!</b>Cum jack-ul audio a început să fie eliminat de pe multe smartphone-uri, este momentul să ne îndreptăm atenția către căști Bluetooth, produse ce pot fi găsite la vânzare pentru sume foarte accesibile. Andoer Bluetooth 4.1 Headset este un exemplu

Promoția zilei vine astăzi de la retailerul chinez TomTop.com ce ne propune căștile Andoer LH-811, un headset ce se va conecta atât prin cablu 3.5 mm la dispozitivele voastre, cât și prin standardul Bluetooth 4.1. Acoperirea prin intermediul acestei conexiuni este de până la 10 mm, iar din punct de vedere al autonomiei trebuie să știți că primim aici o baterie de 300 mAh ce oferă 10 ore de playback audio sau 8 ore de convorbiri.

Andoer LH-811

Încărcarea se va realiza în 2-3 ore și în zona detaliilor tehnice este dezvăluit faptul că acest headset audio oferă o impedanță de 32ohm și că sensibilitatea este de 105dB+ / - 3dB. Avem și un modul Radio FM integrat la bord, un slot pentru carduri microSD și un microfon pentru realizarea de apeluri voce.

Andoer LH-811

Există și butoane fizice pentru controlul playback-ului, pentru schimbarea postului de radio și pentru preluarea de apeluri. Aceste căști au o greutate de 163 grame și un lucru bun de știut este acela că se pot plia la nevoie pentru un transport mai facil în rucsac sau geantă.

Andoer LH-811

E drept că performanța audio nu va fi una de top, dar pentru prețul de numai 11.99 dolari primim iată o pereche de căști Bluetooth utile mai ales în situația în care telefonul vostru nu dispune de jack audio. Pot fi utilizate alături de smartphone-uri, tablete, laptop-uri, dar și mp3 playere. Puteți achiziționa acest headset audio de pe TomTop.com!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×