TomTop vinde un pachet format din extender Wi-Fi Xiaomi și mouse Bluetooth la suma de 25.99 dolari

646 ori
<b>TomTop vinde un pachet format din extender Wi-Fi Xiaomi și mouse Bluetooth la suma de 25.99 dolari</b>Retailerul chinez TomTop.com ne propune astăzi un pachet special de produse ce constă într-un extender wi-fi Xiaomi și un mouse portabil cu suport Bluetooth la prețul de numai 25.99 dolari. Aceste dispozitive sunt foarte utile în fiecare casă

Astăzi retailerul chinez TomTop.com ne propune un pachet de periferice la preț accesibil, acesta fiind format dintr-un extender Wi-Fi și un mouse Bluetooth produse de către Xiaomi. Acest duo este vândut la suma de 25.99 dolari ca urmare a unui discount și avem de-a face cu dispozitive ce s-ar putea dovedi foarte utile în călătorii când avem nevoie de un mouse cu siguranță, sau atunci când semnalul Wi-Fi nu ajunge în toate zonele din casă.

Mouse Bluetooth

Mouse-ul se poate conecta atât prin Wi-Fi 2.4GHz, dar și prin Bluetooth 4.0 și aflați că rezoluția sa maximă este de 1200 DPI. Este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu și policarbonat ce îl face mai rezistent și mai protejat la zgârieturi. Poate fi conectat la televizor, tabletă, smartphone, dar și laptop sau computer. 

Extender wifi

Cât despre extender-ul Wi-Fi numit Xiaomi Mi Wi-Fi Repeater 2, acesta este creat cu scopul de extindere a semnalului Wi-Fi, oferind suport pentru viteze de până la 300 Mbps și două antene integrate. Se elimină astfel așa-numitele zone moarte din casă unde semnalul nu putea ajunge și instalarea se va realiza foarte simplu. Se conectează via port USB 2.0 și  are o greutate de numai 33 grame.

Pachetul poate fi cumpărat de pe TomTop.com la suma de 25.99 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×