S6-6 este un headset wireless cu acustică stereo şi suport Bluetooth 4.1; Costă sub 10 dolari şi avem un cupon cu discount pentru voi

1.842 ori
<b>S6-6 este un headset wireless cu acustică stereo şi suport Bluetooth 4.1; Costă sub 10 dolari şi avem un cupon cu discount pentru voi</b>Periplul nostru printre retaileri şi oferte din China continuă, de această dată găsind un headset Bluetooth 4.1 care arată bine şi are şi preţ redus. Costă sub 10 dolari la magazinul Cafago şi mai jos avem doar un cod cupon de reducere.

Periplul nostru printre retaileri şi oferte din China continuă, de această dată găsind un headset Bluetooth 4.1 care arată bine şi are şi preţ redus. Costă sub 10 dolari la magazinul Cafago şi mai jos avem doar un cod cupon de reducere.

În acest moment produsul costă 9.29 dolari după o reducere de 21%, iar dacă veţi aplica codul "OCPAE04" până pe 20 octombrie ajungeţi la suma de doar 8.39 dolari. Căştile sunt de tip earbuds şi sunt compatibile cu iPhone-uri, telefoane Samsung şi cam orice device cu suport Bluetooth. Permit preluarea de apeluri şi aveţi şi notificare vocală a apelurilor ce sosesc.

S6-6 foloseşte tehnologie CVC 6.0 de reducere a zgomotului de fond şi se poate conecta la terminale cu Bluetooth până la o distanţă de 10 metri. Autonomia este de 4 ore pentru playback audio şi 120 de ore de standby sunt oferite după o oră de încărcare. Designul pe bază de magneţi împiedica încurcarea celor două buds, care vor fi mereu alipite când nu le folosiţi, prin magnetism.

Produsul oferă 5 ore de convorbiri, se încarcă într-o oră şi cântăreşte sub 35 de grame. Căştile vin pe negru, roşu sau o combinaţie între negru şi roşu. Buds care intră în ureche sunt din gel silicon flexibil care stă comod în ureche. Găsiți căștile aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×