Google pregăteşte un nou Chromebook Pixel, două telefoane Pixel şi un Google Home mai mic; Vor sosi la toamnă

976 ori
<b>Google pregăteşte un nou Chromebook Pixel, două telefoane Pixel şi un Google Home mai mic; Vor sosi la toamnă</b>În mod inedit cei de la Google nu au lansat vreun produs hardware ieri seară atunci când era anunțată versiunea finală a lui Android 8.0, cea numită Oreo. Apar totuși indicii cu privire la faptul că marele G pregătește produse interesante pentru

Ne-a surprins faptul că Google a lansat oficial Android 8.0 Oreo, fără vreun produs hardware asociat. Astfel, telefoanele Google Pixel rămân în standby, până la toamnă deocamdată. Surse apropiate de Google afirmă că o întreagă serie de terminale e gata de debut, inclusiv un nou Google Home şi un laptop Pixel.

Chromebook

Aflăm că telefoanele Google Pixel vin în octombrie, unul produs de HTC şi unul de către LG. Totuşi ni se pregăteşte şi un laptop Chromebook Pixel de nouă generaţie, urmaşul celui din 2015. Notebook-ul este inspirat din Google Project Bison, care ar fi trebuit să fie un laptop premium gen MacBook, dar cu misteriosul OS Google Andromeda la bord. Fie noul Chromebook Pixel e derivat din acel proiect, fie e un device complet nou.

Bison se dorea a fi un rival şi pentru Surface Pro, cu un ecran de 12.3 inch, 32 sau 128 GB stocare, 8 sau 16 GB RAM şi suport pentru stylus Wacom. Terminalul ar fi trebuit să aibă o talie sub 10 mm, să vină cu un mod Tableta şi să aducă o balama rotativă la 360 de grade. Până şi un preţ de pornire era vehiculat: 799 dolari. Apoi noul Google Home ar trebui să fie un difuzor inteligent cu Google Assistant, dar şi cu un corp mai compact.

Mă gândesc că va fi ceva de genul lui Amazon Echo Dot, mai ieftin, mai compact şi cu preţ mai mic. Mă aştept să mai vedem scăpări până la evenimentul din octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×