Turul Magazinelor #104: Consolă Nintendo portabilă clasică, laptop ASUS la preţ bun, imprimantă 3D next gen

1.849 ori
<b>Turul Magazinelor #104: Consolă Nintendo portabilă clasică, laptop ASUS la preţ bun, imprimantă 3D next gen</b>Chiar dacă ne-a cuprins zăpada şi viscolul, nu ne-a îngheţat degetul cu care dăm click pe oferte şi reduceri. Ba mai mult decât atât, se potriveşte shopping-ul de pe PC cu frigul de afară. Azi avem nişte produse interesante găsite la retailerii de la..

Chiar dacă ne-a cuprins zăpada şi viscolul, nu ne-a îngheţat degetul cu care dăm click pe oferte şi reduceri. Ba mai mult decât atât, se potriveşte shopping-ul de pe PC cu frigul de afară. Azi avem nişte produse interesante găsite la retailerii de la noi şi afară, unele pentru gameri, altele pentru domnişoare, un laptop pentru toată lumea şi o imprimată 3D pentru cine vrea un business nou.

1. Mănuşi Touchscreen (Gri)

Mănuşi Touchscreen

evoMAG.ro pune la bătaie o pereche de mănuşi touchscreen de culoare gri, la suma de 19 lei, după o reducere substanţială. Preţul e foarte bun, mai ales pe lângă sumele practicate de alţi retaileri pentru produse de genul. Deşi multe telefoane au funcţia Glove Mode, e bine să aveţi şi mănuşi adaptate acestei funcţionalităţi, mai ales acum când e imposibil să stai cu mâinile goale afara, pe ger.

2. Consolă Nintendo New 3DS XL, 4.88 / 4.18 inch, orange negru

Consolă Nintendo New 3DS XL, 4.88 / 4.18 inch, orange negru

Fanii Nintendo nu sunt neapărat pasionaţi de hardware-ul companiei, care e modest, ci mai degrabă de formatul ergonomic al consolelor portabile sau jocurile disponibile în exclusivitate, precum titlurile Mario sau Zelda. Astfel, o consolă Nintendo New 3DS XL la suma de 854 lei sună bine, la Altex. Clasicul Nintendo 3DS în noua varianta XL primeşte un modul NFC, unghiuri 3D de vizualizare mai bună şi un face tracking de top.

Culoarea portocalie este inedită şi primim şi un al doilea stick analogic şi două butoane shoulder extra pentru o experienţă de gaming mai bună fata de predecesor. Există difuzoare stereo aici şi evident avantajul de a rula cele mai noi jocuri Super Mario Bros sau Zelda.

3. Laptop ASUS X540LA-XX813D cu procesor Intel® Core™ i3-5005U, 2.00GHz, Broadwell™, 15.6", 4GB, 128GB SSD, Intel® HD Graphics, Free DOS, Chocolate Black

ASUS X540LA-XX813D

Probabil cel mai atractiv lucru la acest laptop cu procesor Core i3 de la ASUS e faptul că primim stocare SSD de 128 GB. Preţul este de 1.387 lei la eMAG.ro şi e inedită şi nuanţa ciocolatie a laptopului. Ecranul este clasicul LCD cu iluminare LED de 15.6 inch, cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli şi primim şi 4 GB RAM şi port USB type C, ce confirmă că acesta este un produs de generaţie nouă. Bateria Li-Ion cu 3 celule şi ieşirea HDMI completează pachetul, plus cititor de carduri şi DVD drive.

4. Sunlu SL - D008 120W FDM 3D Printer  -  BLACK GREY

Sunlu SL - D008 120W FDM 3D Printer  -  BLACK GREY

Acesta este un produs puţin mai scump, la 589 de dolari la Gearbest, dar având în vedere că e totuşi o imprimantă 3D, suma nu e chiar aşa de mare. Cu astfel de imprimante se poate porni o afacere, se pot imprima cadouri, căni, jucării şi multe altele. Se pot personaliza obiecte pentru firme, realiza setări întregi de obiecte dedicate unui eveniment ca botez, nunta sau inaugurare de companie. Imprimarea se poate face via USB sau de pe un card SD şi putem lucra cu o mulţime de fişiere de tip imagine 3D.

Produsul cântăreşte 12 kg şi imprima între 30 şi 300 mm pe secundă. Designul este mult mai solid şi elegant, faţă de alte produse de genul pe care le-am văzut venind din China.

5. Emie Oglindă Cosmetică Aura Cu Led

Emie Oglindă Cosmetică Aura Cu Led

Quickmobile.ro are în stoc o oglindă cosmetică pentru doamne, domnişoare şi de ce nu şi pentru domni cocheţi la suma de 89 lei. Ea vine cu iluminare LED, e compactă şi poate fi purtată în orice poşetă. Iluminarea LED are 3 nivele de intensitate şi încărcarea se face via microUSB. Capacul o protejează contra zgârieturilor, iar designul e rafinat şi elegant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×