Turul Magazinelor #133: kit de îngrijire pentru el, multicooker Tefal pentru ea şi telefoane ASUS la preţuri excelente, dar şi panouri solare portabile

Autor:  | Publicat în:  Retaileri  Reduceri  Gadgets 2.515 ori
<b>Turul Magazinelor #133: kit de îngrijire pentru el, multicooker Tefal pentru ea şi telefoane ASUS la preţuri excelente, dar şi panouri solare portabile</b>Practic toată familia îşi poate alege cadouri din acest tur al magazinelor, fie că e vorba de telefoane ASUS la super preţ, kit de îngrijire pentru el sau un multicooker pentru bucătăria unor însuratei. Avem şi panouri solare cu output mare şi toate..

Practic toată familia îşi poate alege cadouri din acest tur al magazinelor, fie că e vorba de telefoane ASUS la super preţ, kit de îngrijire pentru el sau un multicooker pentru bucătăria unor însuratei. Avem şi panouri solare cu output mare şi toate acestea le găsiţi la jos. De menţionat că mai toate preţurile de aici sunt accesibile.

1. Telefon mobil ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, Dual Sim, 32GB, 4G, Gray

ASUS ZenFone 3 Max

Avem în aceste zile în teste un ASUS ZenFone 3 Max şi terminalul costa la debut în jur de 900 lei, pentru ca mai nou să aibă reducere până la 749 lei la eMAG.ro. Este un battery phone compact şi cu un corp metalic arătos, iar dotările nu sunt rele deloc. Oferă o durată de funcţionare continua de top 10 şi chiar dacă nu ajunge la nivelul lui Allview P8 Energy poate garanta lejer 2 zile de utilizare medie.

2. Telefon mobil ASUS ZenFone 3 ZE520KL

Telefon mobil ASUS ZenFone 3 ZE520KL

Şi pentru că o reducere nu vine niciodată singură, eMAG.ro are de fapt reduceri la multiple telefoane ASUS din oferta sa, inclusiv modelul ASUS ZenFone 3 ZE520KL. E vorba despre varianta cu ecran de 5.2 inch şi 3 GB RAM, care a ajuns să coste doar 1.199 lei la eMAG.ro. Cei care optează pentru modelul resigilat pot cheltui doar 1079 lei pe acest terminal, care se remarcă prin designul arătos, pe bază de panou din sticlă 2.5D în faţă şi spate.

Avem şi o cameră principală excelentă la bord, iar procesorul Snapdragon 625 e un reper în zona midrange şi va mai fi o bună perioadă de timp.

3. Multicooker Tefal Versalio Deluxe FR490070, 1600W

Multicooker Tefal Versalio Deluxe FR490070

Şi pentru că nu am uitat de însuratei, cupluri şi oameni pasionaţi de gătit, iată şi un multicooker numai bun de cadou de nuntă sau casa nouă. Costă 339 lei la evoMAG.ro, ceea ce este un preţ bun, având în vedere câte feluri de mâncare poate găti acest device. Vine cu carte de reţete, capacitate de 2 litri şi coş pentru preparare la aburi. Adio prăjeli şi bun venit legume pregătite la abur!

Are şi funcţie de timer, display LCD şi funcţie de menţinere a căldurii pentru alimente. Tefal e unul dintre cele mai respectate branduri când vine vorba de echipamente pentru bucătărie.

4. Kit de îngrijire Philips QG337116

Kit de îngrijire Philips QG337116

Domnişoarele în căutare de cadouri pentru domni cu ocazia lui Valentine's Day pot opta pentru un kit de îngrijire Philips, care la Marketonline.ro costă 199 lei. În condiţiile în care există doar aparate de ras ce costa atât singure, eu zic că acesta e un chilipir. Primim 50 de minute de utilizare fără fir după încărcare de o oră şi putere turbo pentru a putea tăia fără probleme firele groase. Pe lângă aparatul de ras principal există şi o maşină de tuns cu detalii de 20 mm pentru linii precise şi "coafuri" de bărbi inedite, ca la vedetele voastre preferate din lumea sportului si showbiz.

La pachet e inclus şi un pieptene pentru barba şi mustaţa cu 18 setări de lungime. Reţineţi că acest aparat nu tunde doar barba, ci şi părul şi rezistă uşor la curăţarea cu apă.

5. Panouri solare generoase că producţie

panou solar portabil

Aici am găsit două produse interesante la GearBest.com, primul un panou solar pe bază de silicon la preţ de 16 dolari şi al doilea un convertor de energie solară în energie electrică, la suma de 55 de dolari. Primul gadget este semi flexibil şi se prezintă sub forma unui panou plat, care cântăreşte 130 de grame. Este un device de 6W şi 18 V folosit pentru alimentare via output DC5521.

convertor de energie solară

Celălalt model este un solar power inverter care oferă curent de 220V printr-o priză dedicată. Cântăreşte aproape 1 kilogram şi poate alimenta un laptop, boxe sau electrocasnice cu uşurinţă. E protejat contra supraîncărcării, scurtcircuitului şi altor probleme şi include şi un ventilator pentru răcire. Practic îl încărcaţi de la un panou solar şi apoi livraţi curentul ca de la priză.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×