Turul Magazinelor #36: Xbox One la preţ unic, smartwatch Huawei elegant la reducere, imprimantă 3D cu discount

1.853 ori
<b>Turul Magazinelor #36: Xbox One la preţ unic, smartwatch Huawei elegant la reducere, imprimantă 3D cu discount</b>Imprimantele 3D sunt o idee bună dacă vrei să începi o afacere, fie ea de machete şi mulaje, sau figurine şi cam orice jucărie confecționabilă îţi poţi imagina. Faptul că şi aceste device-uri au început să fie accesibile ne intrigă, de aceea am inclus..

Imprimantele 3D sunt o idee bună dacă vrei să începi o afacere, fie ea de machete şi mulaje, sau figurine şi cam orice jucărie confecționabilă îţi poţi imagina. Faptul că şi aceste device-uri au început să fie accesibile ne intrigă, de aceea am inclus în acest tur ca vedetă şi o astfel de imprimantă. Între timp unul dintre smartwatch-urile cele mai elegante cu Android Wear a primit o reducere şi Xbox One, cu bonus 2 jocuri are şi el un preţ unic. Hai să vedem care sunt produsele interesante ale zilei!

1. Imprimantă 3D A8 Desktop Printer Prusa i3 DIY

Ei bine, imprimantele 3D au ajuns să coste 166 dolari pe GearBest.com, cum e cazul acestui model A8 Desktop 3D Printer Prusa i3, care vine sub formă de kit DIY, astfel că o veţi asambla chiar voi. Zona de gravare este de 220 x 220 x 240 mm, iar platforma de bază e fabricată din aluminiu, în vreme ce materialul de înrămare este acrilic.

Imprimarea se face de pe carduri SD, iar acest model scoate 100 mm pe secundă. Avem şi un ecran LCD integrat, iar materialele cu care lucrează acest model accesibil sunt nylon, PVA, PLA, PP, lemn, ABS şi luminescent. Aparatul cântăreşte 8.5 kg şi are un tutorial video foarte detaliat de asamblare pe pagina de produs Gearbest.com. Chiar nu e atât de greu pe cât pare procedeul.

2. Huawei Watch W1 la reducere

Huawei Watch W1 este unul dintre cele mai elegante smartwatch-uri cu Android Wear din ultimii ani şi se remarcă azi prin faptul că a primit o reducere la eMAG.ro, ajungând la preţul de 1199.99 lei. Marketonline şi Quickmobile îl oferă la vreo 200 de lei mai mult, dar evoMAG.ro îl are la acelaşi preţ. Acest model se remarcă prin faptul că are dotări ce ar fi rezonabile şi pe un smartphone, de la procesorul Snapdragon 400 şi cei 512 MB RAM la cei 4 GB stocare.

Huawei Watch W1 la reducere

Toate ar fi ca acasă pe un smartphone entry level. Ceasul vine într-o cutie ce pare menită pentru un parfum scump sau o bijuterie, cu o pernă moale pe care stă. Are o brăţară din piele, dar puteţi cumpăra şi o curea metalică separată, dac doriţi, ba chiar una acoperită cu aur roz. Zona frontală e acoperită cu cristal de safir, iar corpul e unul din metal, mai bine zis oţel inoxidabil.

Ceasul e certificat pentru apă şi praf şi are şi senzor de puls.

3. Xbox One la reducere, cu 2 jocuri bonus

Dacă tot a venit consola Xbox One S pe piaţa din România, atunci au început să pice şi preţurile pentru Xbox One. Cam acesta cred eu că e raţionamentul din spatele reducerilor precum cea de mai jos. Xbox One în varianta de 500 GB a ajuns să coste 949 lei la eMAG.ro, cu 2 jocuri la pachet: Ori and the Blând Forest şi Rare Replay.

Xbox One la reducere, cu 2 jocuri bonus

Rare Replay e de fapt o compilaţie de 30 de jocuri video din istoria companiei Rare. E vorba despre jocuri emulate din multiple genuri şi de pe multe console. Găsim aici clasici precum Banjo Kazooie: Nuts & Bolts, Viva Pinata, Kameo, Perfect Dark Zero, Battletoads, Solat Jetman, Gunfright din 1985 sau Jetpac din 1983 şi Lunar Jetman.

4. Brăţara Pokemon Go Plus deja la reducere

Brăţara Pokemon Go Plus deja la reducere

Brăţara Pokemon Go Plus a debutat în septembrie şi deja are o reducere de preţ, ajungând la 199 lei la evoMAG.ro. Ea se foloseşte în tandem cu jocul de smartphone şi va vibra atunci când un Pokemon e în apropiere. Va trebui dar să apăsaţi un singur buton şi veţi prinde creatura, fără a vă mai uita pe smartphone-uri. De asemenea veţi putea aduna şi resursele de la Pokestop-uri fără a privi telefonul, tot cu o apăsare de buton.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×