Turul Magazinelor #150: dongle Bluetooth pentru maşină, aspiratoare la super preţ şi o carcasă de PC cu iluminare fistichie

1.954 ori
<b> Turul Magazinelor #150: dongle Bluetooth pentru maşină, aspiratoare la super preţ şi o carcasă de PC cu iluminare fistichie</b>În Turul Magazinelor de astăzi acoperim atât departamentul de curățenie cu două aspiratoare tare interesante, cât și departamentul de gaming printr-o pereche de boxe și o carcasă numai bună pentru un gamer ce apreciază PC și nu consola. Avem pe listă

Cine nu s-a ocupat prea mult cu paharele de vin sau măcinicii ieri, e azi destul de ager încât să facă nişte shopping online. Şi am găsit câteva oferte excelente, fie că e vorba de produse de curăţat casă, un dongle Bluetooth pentru maşina sau o carcasă pentru PC foarte arătoasă. Iar la final avem şi un bonus foarte tare pentru voi, cu componente PC la reducere.

1. Dongle Bluetooth

Dongle USB

Cine vrea să facă streaming via Bluetooth către sistemul audio din automobil poate cheltui bani mulţi pe vreun casetofon auto high end Blaukpunkt, sau poate opta pentru un dongle super ieftin, de doar 3 dolari. Acesta e vândut de către Gearbest şi implică pur şi simplu introducerea sa în jackul audio al player-ului din maşină. Are rol de receiver, primind fluxul de muzică de la telefon, laptop, tabletă, player MP3 şi altele.

Bateria sa îi oferă 8 ore de funcţionare.

2. Aspirator Bosch BGL2B132

Bosch BGL2B132

Cine vrea un aspirator clasic, are varianta nemţească Bosch, de 3.5 litri la reducere la eMAG.ro. Costă doar 266 lei şi vine cu o putere de 700 W, tub telescopic din metal şi filtru pure air. Suportă aspirare uscată şi are derulator automat de cablu, dar şi variator de putere. Vine cu un tub telescopic şi eficientă energetică clasa B. Cântăreşte 3 kg şi are o rază de operare de 8 metri, suficient încât să ajungă la orice priză din cameră.

3. Aspirator Dirt Devil

Dirt Devil

Acesta este cu adevărat un mega chilipir. Clasicul Dirt Devil sare de 500 de lei la mai toţi retailerii de la noi. eMAG.ro îl are la preţul de 277 lei şi vine şi cu accesorii şi filtru HEPA. Are o capacitate de 1.8 litri şi nu implică sac, pentru că folosește o tehnologie ciclonică unică. E recomandat pentru podele dure şi zonele cu îmbinări profunde.

Accesoriile oferite la pachet sunt o perie 3 în 1 combo, iar aparatul face un zgomot destul de rezonabil la doar 79 dB.

4. Boxe Logitech Z506 980-000431

 Logitech Z506 980-000431

Cine vrea un setup destul de bun încât să se uite la filme pe PC şi să joace NFS cu podeaua duduind, poate achiziţiona acest sistem Logitech de boxe, la suma de doar 299 lei la Marketonline.ro. Se poate conecta lejer la consolă, PC, DVD player, iPod şi altele şi oferă sunet cu surround, folosind sateliţi frontali. Subwooferul puternic va asigura un bas profund.

Are şi control bas dedicat şi cabluri cu lungime generoasă.

5. Carcasă Thermaltake Versa C22

Thermaltake Versa C22

La Cel.ro găsiţi această carcasă fistichie, un model Thermaltake la o sumă corectă. Reţineţi că modelul nu are sursa, iar ce ne atrage la el este modelul de iluminare. Avem de-a face cu un Middle Tower aici, care va avea sursa integrată jos şi foloseşte un sistem de răcire pe aer. Are ventilatoare incluse în spate, față şi tavan, conectori USB 2.0 şi 3.0 şi e fabricat din oţel acest model.

Panoul lateral transparent este arătos şi iluminarea din zona frontală şi superioară se poate seta pe 7 culori.

6. Bonus: reduceri la componente PC

Cei de la Cel.ro au o serie de reduceri la placi grafice şi multe alte componente, de la un Core i5 la sub 1000 lei până la faimosul AMD Ryzen şi placi grafice din seria GeForce GTX 1060/1080.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×