Turul Magazinelor #57: gadgeturi pentru cei mici, joc Uncharted 4 la reducere şi aparat de fitness pentru... leneşi

1.576 ori
<b>Turul Magazinelor #57: gadgeturi pentru cei mici, joc Uncharted 4 la reducere şi aparat de fitness pentru... leneşi</b>În ediția cu numărul 57 Turul Magazinelor vă prezentăm un laptop cu dotări high-end și preț atractiv, un bec inteligent interesant, dar și un dispozitiv GPS de localizare a celor mici. Laptop-ul despre care vă vorbim este un model Lenovo B50-80 ce ne

Cei mici trebuie să fie în siguranţă şi trebuie să se poate juca liniştiţi zicem noi, dar şi să îşi respecte orele de somn. Fix în întâmpinarea acestor nevoi vin gadgeturile de mai jos, pe care le-am inclus în turul magazinelor de azi. Bonus, avem un aparat de fitness pentru leneşi şi un laptop care nu sună rău deloc, mai ales că are şi placa grafică şi o geantă bonus.

1. Holi - Bec Smart cu Aplicaţie pentru Somn Liniştit Sincronizare Biologică

Bec Holi

Cei de la Quickmobile.ro au făcut un obicei din a aduce gadgeturi inedite în oferta lor, iar pe listă se află azi şi acest bec smart de la Holi, cu aplicaţie pentru somn liniştit şi sincronizare biologică. El costă 389 lei şi va ajuta şi la reglarea somnului celui mic, după cum am menţionat mai sus. Ultimii ani au scos în evidenţă faptul ca somnul ne e distrus de lumină albastră emanată de televizoare, telefoane şi tablete, deci e nevoie de lumină caldă pentru a compensa efectele lor.

Becul smart de la Holi foloseşte LED-uri pentru a difuza unde luminoase ce stimulează secreţia de melatonină, hormonul somnului. Avem parte de o lumină caldă, între 2500K şi până la 6000K, schimbându-se în functie de momentul zilei. Putem conecta becul la smartphone şi urmări calitatea somnului prin aplicaţia Sleep 360.

2. Weenect - dispozitiv GPS de localizare a celui mic

Dispozitiv localizare

Ai un copil hiperactiv? Aleargă după prima pisică sau un pui drăguţ de câine? Uneori un mic accesoriu GPS de genul te poate scuti de zeci de întrebări puse doamnei educatoare sau colegilor şi îl vei găsi direct în parc folosind acest device. Costă 449 lei la Quickmobile.ro. Gadgetul se conectează la smartphone prin aplicaţie dedicată şi afişează pe o hartă poziţia copilului.

Implică o cartelă SIM 2G incorporata, compatibilă cu orice operator şi e un device discret, ataşabil la cheile sau ghiozdanul celui mic.

3. SHANDONG EMS Muscle Training Gear Abs Fit Body Exercise

Aparat stimulare muschi

Am un văr obsedat de fitness, care se juca cu aparate de genul şi acum 10 ani, acum 5 ani, dar în ultima vreme nu prea, alegând berea și burta. Astfel de aparate fac munca pentru voi, pulsându-vă şi flexându-vă muşchii astfel încât să puteţi face alte activităţi, în vreme ce câştigaţi masă musculară. Costă 63.39 dolari la GearBest şi aceste mici curele vibratile pot fi puse pe bicepşi şi pe abdomen pentru a stimula pierderea de grăsime şi creşterea muşchilor.

Totul se face prin stimularea electrică a muşchilor.

4. Uncharted 4: A Thief's End (PS4)

Uncharted 4

Considerat de multă lume jocul de PS4 al anului, Uncharted 4 e la oferta la evoMAG.ro. Costă doar 179 lei, clar mai puţin decât cei 259 lei de la debutul din primăvară. E un joc de explorare şi acţiune, cu puzzle-uri şi împuşcături în junglă, practic un Tomb Raider cu protagonist masculin. E vorba despre varianta de PS4 aici, iar jocul aduce şi multiplayer în plus faţă de predecesorii săi.

5. Laptop Lenovo B50-80 i3-5005U 

Lenovo B50-80

Iar am găsit un laptop la preţ bun, atractiv şi prin bonusurile sale. E un laptop Lenovo B50-80 cu procesor Core i3, la preţ de 1399 lei la Marketonline.ro. Avantajul e că primim şi un rucsac de laptop Dicallo ca bonus, iar laptopul se prezintă cu ecran anti glare de 15.6 inch şi cu cititor de amprente, ceva ce nu prea vedem în această gamă de preţ. E un avantaj şi că primim chipset video separat şi nu integrat, un AMD Radeon R5 M330 cu 2 GB memorie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×