Turul Magazinelor #55: ceva mic şi haios pentru animalul de companie, televizor LED la preţ pentru toată lumea şi accesorii Mophie husă + baterie

1.514 ori
<b>Turul Magazinelor #55: ceva mic şi haios pentru animalul de companie, televizor LED la preţ pentru toată lumea şi accesorii Mophie husă + baterie</b>Printre produsele inedite pe care le-am găsit astăzi se numără și PetChatz, un sistem inteligent de interacțiune cu animalul de companie pe timpul cât noi suntem la serviciu. Avem o cameră video integrată, dar și un display prin intermediul căruia

Încercând să ignorăm Black Friday-urile premature şi mai mult sau mai puţin reale, am pornit în căutarea unor produse cu adevărat inedite azi. Am găsit un gadget genial pentru animalul de companie, care săracul trebuie să stea uneori şi singur o grămadă, atunci când sunteţi la muncă, plus nişte huse Mophie bine gândite, cu baterie extra la pachet. Avem şi un televizor excelent pentru cei cu buget limitat.

1. PetChatz HD - camera video şi sistem de recompensare pentru animalul de companie

PetChatz

Aţi văzut ceva mai trăznit decât PetChatz? Eu sincer nu înţeleg oamenii care îşi iau animal de casă şi apoi sunt plecaţi la muncă 14 ore şi animalul rămâne singur. El are nevoie de companie, nu doar de mâncare, somn şi joacă. PetChatZ vă ajută să vă revanşaţi, oferind o conexiune video spre labradorul, bichonul sau pomeranianul vostru.

Patrupedul vă poate vedea pe ecranul gadgetului şi voi la rândul vostru îl puteţi urmări, în vreme ce se plimbă prin casă. Puteţi şi să îi daţi o recompensă, prin intermediul unui recipient cu bobițe pentru caini și pisici şi există chiar şi un sistem remote care odată atins va trimite SMS că animalul se simte singur şi vrea să intre în contact. Costă 379 de dolari şi e foarte uşor de ataşat pe un zid al casei.

2. Breloc Star Trek Enteprise

Breloc Star Trek

Fanii Star Trek, sau Trekies aşa cum sunt numiţi ei au acum un breloc foarte cool şi la preţ bun la Everbuying.net. Costă 2.55 dolari şi vine cu un design metalizat arătos şi dur. Cântăreşte doar 40 de grame, adică echivalentul unui baton Snickers şi se poate ataşa la orice ghiozdan, geanta sau portofel chiar.

3. Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD

Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J4000, HD

Nu toată lumea are bani de televizoare curbate Ultra HD, smart, 3D şi cu OS la bord. Cei care doresc doar un model HD pe care să îşi savureze meciul şi filmele, pot alege acest model LED Samsung de 80 cm, care costă doar 799 lei la eMAG.ro, după o reducere. Toate recenziile de pe eMAG sunt pozitive pentru acest model şi aparent e subliniat şi faptul că avem parte de frecvenţă de 100 Hz aici, care e un aspect pozitiv, pentru că şi modele cu pretenţii sunt la 50/60 Hz uneori.

Modelul de faţă are şi acustica Dolby Digital Plus, sonorizare DTS şi rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Are slot CI, intrare USB 2.0 pentru a ataşa un stick cu filme şi două porturi HDMI. Consumă 40W şi cântăreşte doar 3.8 kg.

4. Huse cu baterii externe

Huse cu baterii externe

Cine are iPhone 7 nu cred că se supără să mai cheltuiască încă 649 lei pe o husă specială pentru acest device, cu o baterie integrată. Modelul e disponibil la Quickmobile.ro şi husa permite atât protejarea device-ului de accidente, dar îi şi oferă energie suplimentară. La interior aceasta husă e căptuşită cu microfibra pentru protecţie, iar la exterior avem un silicon fin.

Bateria extra creşte timpul de convorbiri până la 26 de ore, iar navigarea pe Internet până la 22 de ore. Apoi am găsit un accesoriu similar Mophie pentru Galaxy S7, cu baterie externă de 2950 mAh plus husa la 499 lei la Quickmobile.ro. Designul e ultrasubtire şi husa protejează telefonul de praf, zgârieturi şi picături de apă sau şocuri.

Şi iPhone 6 şi iPhone 6S primesc un accesoriu similar, rezistent al apă şi cu baterie de 2750 mAh, la preţ de 599 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×