Turul Magazinelor #112: Mini imprimantă termică, mouse de gaming la preţ bun, mini blender şi baterii externe haioase

2.657 ori
<b>Turul Magazinelor #112: Mini imprimantă termică, mouse de gaming la preţ bun, mini blender şi baterii externe haioase</b>În Turul Magazinelor cu numărul 112 vă propunem câteva produse foarte interesante, de la o imprimantă termică și până la un mouse de gaming perfect pus la punct pentru a vă oferi un răspuns cât mai rapid în orice sesiune de gaming multiplayer unde

Turul de azi pare axat pe miniaturi, pentru că avem cel putin doua produse cu "Mini" în nume. Unul este o imprimantă termică cu preţ foarte bun şi care se conectează la smartphone, iar celălalt e un mini blender. Mai găsim şi nişte baterii externe haioase şi compacte, deci pot intra şi ele la capitolul "mini", plus o ofertă bună pentru smartphone şi un mouse excelent de gaming.

1. NP100 Mini Bluetooth Thermal Printer

NP100 Mini

GearBest.com vinde la preţul de 35.99 dolari o mini imprimantă termică, care se conectează la smartphone via Bluetooth. Are o durată de funcţionare de 10 ore, rezistă o săptămână în standby şi e excelentă pentru a imprima chitanţe, stickere, coduri de bare şi facturi chiar. E genul de gadget cu care vin curierii la centură când vă livrează pachetele.

E util şi pentru cei care livrează pizza, pentru cei care au o tonetă de hotdog sau îngheţată şi există multiple alte aplicaţii. Gadgetul e alimentat de 2 baterii de 1200 mAh şi poate imprima pe hârtie cu lăţime de 58 mm.

2. Mouse gaming Cougar 600M

Cougar 600M

Cu un astfel de mouse cu siguranţă vă faceţi remarcaţi la competiţiile de gaming şi nu numai. De obicei pe un mouse de gaming spargi şi 300 de lei, uneori 500 dacă eşti în liga greilor, deci suma de 149 lei pe acest model nu e rea deloc la eMAG.ro. Cougar 600M vine cu promisiunea a 5 milioane de clickuri garantate, o ergonomie excelentă, switch-uri Omron şi un senzor profi ADNS-9800.

Oferă şi un senzor laser de 8200 DPI, cu configurare la 4 nivele DPI diferite.

3. Mini blender Philips HR2860/55

Philips HR2860/55

Pentru cei care vor să înceapă o dietă, dar nu vor scule hardcore care să mărunţească şi cornul de rinocer, există şi un blender Philips accesibil datorită unei reduceri eMAG.ro. Costă doar 89.99 lei, are o capacitate de 0.4 litri şi poate mărunţi chiar şi alune şi boabe de tot soiul. Poate tăia ceapa, usturoiul, chili, cu o râşniţă pivotantă specială. Vine la pachet cu 2 vase gradate cu capac pentru a păstra smoothie-urile şi pasatele după ce le-aţi pregătit.

Are o singură treaptă de viteză.

4. Samsung Galaxy A7 (2016)

Samsung Galaxy A7 2016

La debut anul trecut acest telefon ajungea binişor la 2000 de lei sau poate chiar mai mult la unii retaileri. Acum a ajuns să coste doar 1.449 lei la evoMAG.ro, după o reducere şi vine şi la pachet cu un SIM Orange PrePay cu 8 GB Internet şi 5 euro credit. Telefonul este un midrange puternic, cu 3 GB RAM, doua sloturi SIM, camera de 13 MP şi ecran Super AMOLED de 5.5 inch foarte luminos.

Chiar dacă nu a avut o cameră de 13 MP la fel de impresionantă precum cea a lui Galaxy A5 (2016), cel puţin seara, pe timp de zi rămâne bun la fotografiere. Primim şi un chipset Snapdragon 615 destul de puternic.

5. Baterii haioase Emie

Emie

Quickmobile.ro are o întreagă serie de baterii externe haioase de la brandul Emie în ofertă. Găsim o baterie în formă de pisică neagră, cu capacitate de 10.000 mAh şi preţ de 119 lei şi venind cu LED-uri încorporate în urechile pisicii şi port USB. Apoi avem o baterie funky Memo Party, tot de 10.000 Ah, cu design de penar sau bară de ciocolată şi preţ de 109 lei.

Emie2

Există şi un drăcuşor floral tot Emie cu capacitate de 5200 mAh şi preţ de 99 lei, dar şi un soldat britanic cu căciulă mare, servind ca baterie externă de 2200 mAh la 79 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×