Turul Magazinelor #166: Turul magazinelor din China - cele mai bune oferte Aliexpress, GearBest, GeekBuying şi TomTop

1.704 ori
<b>Turul Magazinelor #166: Turul magazinelor din China - cele mai bune oferte Aliexpress, GearBest, GeekBuying şi TomTop</b>Această zi de vineri vine și cu o ediție tematică din seria Turul Magazinelor, de această dată fiind vorba despre un tur al magazinelor din China precum GearBest, GeekBuying sau TomTop. Prețurile accesibile sunt cuvântul de ordine aici și avem de-a face

Azi am decis să acordăm o pauză magazinelor de la noi şi să facem o trecere în revistă a retailerilor online din China. Dăm o tură virtuală prin "standurile" Gearbest.com, GeekBuying.com, TomTop.com şi Aliexpress.com. Avem iluminare pentru cadă şi ceasuri drăguţe, un joystick tastatură cu iluminare fistichie şi multe altele, majoritatea la preţuri sub 100 de dolari, ba chiar unele la doar 2 dolari.

1. Lanternă subacvatică Archon DH26

Lanternă subacvatică Archon DH26

Te simţi scafandru? Eşti un pescar hardcore de mare adâncime? Sau faci scufundări în Marea Neagră? Ar fi util un astfel de far cu prelungitor ce merge până la 100 de metri adâncime şi care costă 114 dolari la GearBest.com. Poate fi purtat pe casca de scufundări sau ţinut în mână şi e util pentru a vă ilumina parcursul subacvatic. Oferă 1000 de lumens, o temperatură a culorii de 6500 Kelvin şi evident e rezistent la apă şi la adâncimi de 100 de metri.

Corpul e fabricat din aluminiu din industria aeronautică.

2. Cameră VIDEO AUTO DVR DDPai Mini2 2K

Cameră DVR DDPai Mini2 2K

Există camere mici, discrete şi compacte pentru automobil şi apoi există acest DVR pentru maşină, cu suport dual WiFi. Costă 82.9 dolari, are deschidere a camerei F/1.8 şi e ideal pentru filmat noaptea. Are câmp de vizualizare de 140 de grade şi e capabil să filmeze în format MP4. Dispune de senzor CMOS şi oferă suport pentru carduri de memorie cu capacitate de până la 128 GB.

De remarcat totuşi că nu are viziune nocturnă. Cântăreşte doar 74 de grame.

3. Smartwatch CURREN A5

Curren A5

Curren nu are doar ceasuri analogice, precum modelul acela pe care l-am prins ieftin recent. Ei produc şi ceasuri smart, precum cel de faţă, care costă 105.99 dolari la Aliexpress.com. Aduce 8 GB stocare şi 512 MB RAM, senzor de puls şi o curea cu orificii, astfel încât să respire pielea fără probleme. Rulează Android 5.1 şi poate funcţiona de sine statator, mai ales că are şi suport WiFi, 3G şi GPS.

În plus vine şi cu funcţie anti furt.

4. Lumini LED pentru cadă

Lumini LED Cada

Cine vrea să facă senzaţie cu lookul baii, nu îşi pune doar iluminare în toaletă, ci şi iluminare în cadă. E vorba despre lumini LED RGB, care îşi schimbă culoarea şi te fac să te simţi ca la spa. Costă doar 2.29 dolari la GeekBuying.com, iar becurile sunt rezistente la apă şi vor ilumina continuu timp de 120 de ore. Au şi ventuze pentru ataşarea la faianţă sau gresie fără probleme. 7 culori sunt disponibile pentru iluminare.

5. Tastatură Smart TV, PC, Set top box

Tastatura smart TV

Acesta este un joystick şi în acelaşi timp o telecomandă şi tastatură QWERTY, destinată controlului unui set top box, device Android TV, sau chiar PC. Puteţi controla şi playere media şi cu puţin noroc chiar console. Accesoriul iese în evidenţă prin acea iluminare colorată fistichie, aduce şi un touchpad şi o tastatură QWERTY rezonabil spaţiată. Cântăreşte 111 grame. Costă 12.99 dolari la TomTop.com.

6. Rotile tip skateboard pentru încălțăminte

Rotile tip skateboard pentru incaltaminte

Aceste rotile speciale tip skateboard costă 31.32 dolari la TomTop.com şi pot fi purtate ca un soi de skateboard împărţit în două segmente. Sunt ideale pentru drifturi, au roți din PU şi pedale din aluminiu. Sunt excelente la viraje şi se pot ataşa la orice pereche de încălţăminte. Atenţie mare pentru cei cu glezna fină totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×