Noua campanie GeekBuying vă oferă cupoane de reduceri și șansa de a câștiga un smartphone Xiaomi Mi 5X!

1.243 ori
<b>Noua campanie GeekBuying vă oferă cupoane de reduceri și șansa de a câștiga un smartphone Xiaomi Mi 5X!</b>Continuă și promoțiile în oferta retailerului chinez GeekBuying.com care astăzi vine cu o campanie specială prin care putem câștiga cupoane de reduceri pentru diferite smartphone-uri, dar și avea șansa de a fi fericitul câștigător al unui smartphone

Și în luna august cei de la GeekBuying continuă cu reducerile, de astăzi fiind demarată o nouă campanie promoțională destinată smartphone-urilor de ultimă oră. Aveți șansa de a câștiga chiar smartphone-ul Xiaomi Mi 5X, dar și beneficia automat de un cupon de reducere pentru unul dintre următoarele terminale: LeTV Le S3, ZTE Nubia Z17, Xiaomi Mi 6 și pentru modelul de buget Mi 5X.

Geekbuying

Din pagina principală a campaniei aveți posibilitatea de a deschide un "pepene cu surprize" ce ascunde un cupon de reducere pentru unul dintre smartphone-urile pe care le-am listat mai sus. Valoarea acestor vouchere poate ajunge chiar și până la 40-50 dolari după cum puteți vedea în secțiunea câștigători și bineînțeles reducerea se va aplica doar pentru smartphone-ul specificat în momentul în care deschideți surpriza.

Geekbuying

Pentru că Xiaomi Mi 5X este modelul aflat în centrul atenției aici, aflați că varianta comercializată de către GeekBuying este cea cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare. Personal am testat această tombolă a cupoanelor de reducere și am primit un cod de 13 dolari discount pentru achiziția lui Mi 5X, prețul său devenind astfel de numai 251.99 dolari ~ adică în jurul a 980 lei ceea ce nu este deloc rău pentru un asemenea telefon.

Geekbuying

Dotările sale sunt reprezentate de către un display FHD de 5.5 inch, de procesorul Snapdragon 625 și de aceeași cameră duală de 12 megapixeli pe care o avem și la bordul lui Xiaomi Mi 6. Primim suport pentru captură video 4K Ultra HD, o baterie de 3080 mAh, port USB Type-C și un design metalic.

Oferta este tare bună și trebuie să vă anunțăm că această campanie marca GeekBuying se desfășoară în perioada 9 - 12 august, participanții având șansa de a deschide până la 3 astfel de pepeni cu surprize și alege cuponul de reducere care îi încântă cel mai mult pentru folosirea sa. Dacă veți da share acestei paginii (Link campanie) veți primi până la 5 șanse de a deschide pepeni în fiecare zi, dar și participa la tragerea la sorți pentru câștigarea unui smartphone Xiaomi Mi 5X.

Accesați campania de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×