Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna martie 2017!

3.566 ori
<b>Top 10 smartphone-uri high-end populare pe Mobilissimo.ro în luna martie 2017!</b>Ne aflăm în ultima zi a lunii martie, așa că este momentul propice să aflăm care au fost cele mai populare smartphone-uri high-end pe Mobilissimo.ro în ultimele 30 zile. Este vorba despre un top 10 ce include și de această dată terminale foarte interesant

Luna martie a fost într-adevăr una interesantă pe partea de lansări smartphone, o perioadă în care ne-am delectat cu noutățile prezentate la Mobile World Congress 2017 și de curând cu flagship-urile sud-coreenilor de la Samsung. Pentru că au mai trecut alte 30 zile este vremea ca astăzi să vă prezentăm topul celor mai populare 10 smartphone-uri pe Mobilissimo.ro, fiind vorba aici doar despre modele high-end ce impresionează prin dotările de top.

10. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Nivelul de interes din jurul lui Samsung Galaxy S7 a crescut în această perioadă și de vină pare a fi debutul modelului succesor. Cu siguranță sunt mulți utilizatori care urmăresc variațiile de preț pentru a prinde acest smartphone la o sumă foarte bună odată cu debutul comercial al modelului ce îl înlocuiește pe piață. În continuare el se prezintă foarte bine pe partea hardware și chiar la cameră unde este aproape identic lui S8.

9. Huawei Mate 9

Samsung Galaxy S7

Dintre cele 3 modele Huawei incluse în topul din această lună îl avem și pe Huawei Mate 9, un phablet care deși nu a avut parte de un eveniment de debut local, pare a fi trezit interesul publicului român. Din păcate se remarcă aici o cădere serioasă de pe locul 3 în luna februarie la penultima poziție din clasament acum. Prețul nu este deloc unul rău și phablet-ul este caracterizat de performanță superioară și de camera duală cu optică Leica.

8. Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7

Nici varianta Edge a lui Samsung Galaxy S7 nu lipsește de aici, un telefon ce cu doar câteva zile în urmă a avut parte de o 'reducere' incredibilă ajungând să coste chiar 949 lei asta grație unei așa-zise erori marca eMAG. Cu siguranță vestea cu privire la discount-ul inedit a atras utilizatorii și de aici și plasarea telefonului pe o poziție chiar bună ținând cont de vechimea smartphone-ului pe piață. 

7. iPhone 7 Plus

iPhone 7

Un alt smartphone ce coboară câteva locuri în topul 10 al celor mai populare terminale mobile high-end este și iPhone 7 Plus, phablet-ul cu senzor foto dual și iOS 10 la pachet. Și în cazul acestui model am avut o actualizare dacă o putem numi așa, Apple lansând pe piață variante colorate într-un roșu aprins ce pe unii i-a cucerit complet. Făcând abstracție de la panoul alb, noua nuanță este de-a dreptul arătoasă. 

6. Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus

Ne continuăm parcursul prin topul de astăzi și ajungem la poziția cu numărul 6 unde avem tot un phablet, model numit Huawei P10 Plus care luna trecută prindea chiar primul loc. Acum se află la mijloc de clasament cu toate că din punct de vedere hardware este foarte bine pus la punct. Se remarcă și datorită camerei duale superioare lui P10 cu deschidere f/1.8, dar și prin difuzoare stereo și baterie mai generoasă.

5. iPhone 7

iPhone 7

Îl avem aici și pe iPhone 7, smartphone care la rândul său a primit o variantă pe roșu ce este disponibilă la un preț similar cu cel pe care l-am avut și la debut pentru variantele standard de culoare. Fiind probabil unul dintre cele mai bine echipate smartphone-uri compacte de pe piață și bineînțeles datorită renumelui Apple, iată că iPhone 7 se oprește fix la mijlocul clasamentului de popularitate în prima lună de primăvară.

4. LG G6

LG G6

Anul muchiilor înguste sau chiar inexistente este marcat și de către LG G6, handset pe care l-am văzut la Mobile World Congress 2017 și care are parte de o transformare la 180 grade comparativ cu modelul de anul trecut. Adio modularitate, adio materiale ieftine! Acum avem un smartphone cu spate din sticlă, un display de 5.7 inch ce ocupă aproape 80% din întreaga suprafață frontală și o cameră duală la pachet!

3. Huawei P10

Huawei P10

Pe locul cu numărul 3 se află chiar Huawei P10, un telefon pe care l-am testat și noi de curând și care în ciuda schimbărilor marcante precum schimbarea amplasării scanner-ului de amprente, a reușit iată să cucerească publicul român. Performanța nu iese din discuție, iar un element ce mi-a plăcut tare mult este și noul buton home multi-rol. Prețul este totodată un plus, la 2.599 lei fiind cel mai accesibil flagship din 2017 la ora actuală.

2. Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8+

Era de așteptat ca avalanșa de leak-uri să contribuie la o plasare pe podium a lui Samsung Galaxy S8+, lucru ce s-a și întâmplat după cum puteți vedea. Phablet-ul de 6.2 inch tocmai ce a avut parte de o lansare pe plan local la doar o zi de la debutul global și am avut ocazia să petrecem câteva momente în compania sa. L-am întors pe toate părțile la evenimentul de lansare și un hands-on veți găsi curând pe YouTube.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8+

Și marele câștigător de luna asta este...Samsung Galaxy S8. Recunosc că din fotografiile și randările ce s-au tot perindat în mediul online, credeam că noul flagship al sud-coreeniilor nu va fi chiar atât de compact ținând cont de diagonala sa de 5.8 inch. Ei bine, este chiar mai compact decât Huawei Mate S (5.5 inch), lucru datorat trecerii la un nou aspect ratio de 18.5:9 care face telefonul foarte îngust.

Deja a fost listat la precomandă pe plan local și nu pot decât să remarc că spre deosebire de Huawei care oferă și un smartband de o valoare considerabilă drept cadou la precomanda lui P10 și P10 Plus, Samsung nu pulsează cu nimic la capitolul beneficii asociate cumpărării din timp. Oricum, telefonul se va cumpăra cu siguranță, fie de fanatici, fie de acei utilizatori care fac trecerea de la modele anterioare ca S6 și au așteptat sosirea noii generații.

A fost o lună caracterizată de numeroase lansări în această piață smartphone, iar la loc de cinste avem 3 terminale cu adevărat suprinzătoare. În vreme ce Huawei P10 pune accentul pe fotografiere, în cazul modelelor S8 și S8+ s-a ales ca design-ul să fie elementul descriptiv. Vedem cum vor sta lucurile peste alte 30 zile când și produsele sud-coreenilor de la LG și Samsung vor debuta comercial.

Dacă sunteți curioși, iată și cele 5 terminale clasate următor ce nu au intrat luna asta în top: Google Pixel XL, Sony Xperia XZ Premium, HTC U Ultra, OnePlus 3T și Google Pixel!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×