Turul Magazinelor #178: blitz LED, filtre şi lentilă wide angle pentru telefon, cea mai bună dronă de pe piaţă şi ultimele reduceri de Paşte

1.321 ori
<b>Turul Magazinelor #178: blitz LED, filtre şi lentilă wide angle pentru telefon, cea mai bună dronă de pe piaţă şi ultimele reduceri de Paşte</b>Cine găseşte două secunde pentru web browsing în aceste zile libere ar putea da lovitura cu oferte bune şi preţuri atractive. Am compilat pentru voi o listă cu astfel de produse şi le găsiţi mai jos. Avem UPS-uri pentru momentele tot mai dese când pică..

Cine găseşte două secunde pentru web browsing în aceste zile libere ar putea da lovitura cu oferte bune şi preţuri atractive. Am compilat pentru voi o listă cu astfel de produse şi le găsiţi mai jos. Avem UPS-uri pentru momentele tot mai dese când pică curentul, un aspirator smart cu spălare şi recenzii excelente, un blitz LED cu filtre şi lentila wide angle pentru telefon, dar şi un smartwatch Huawei cu preţ bun şi design elegant.

1. Aspirator cu spălare Zelmer ZVC762ZT, 1500W, 2.5 l, Funcţie spălare/filtrare, Perie parchet, Perie turbo, Filtru HEPA, Portocaliu

Zelmer ZVC762ZT

Reducerile de Paşte mai continuă şi în acest weekend la eMAG.ro şi am găsit un aspirator cu spălare Zelmer de 1500W la preţul de 645 lei, cu o reducere destul de mare de la suma de bază. Are funcţie de spălare şi filtrare, perie de parchet, dar şi perie turbo. Oferă un filtru HEPA şi are un tub telescopic din oţel. Nivelul de zgomot de 80 dBA nu e chiar exagerat, iar raza de operare de 9 metri e excelentă.

Zelmer e generoasă şi cu accesoriile aici, printre care şi perie turbo, duze podea, duze covor, perie mică, furtun flexibil, perie pachet şi tub telescopic. Practic nu e casa să nu poată fi curăţată de acest aspirator.

2. UPS-uri nJoy cu preţ redus şi cadou

nJoy Septu 600VA

Aud tot mai des de la prieteni ca le pică curentul, indiferent că se afla în miezul Capitalei, sau în zonele limitrofe. Astfel, UPS-ul e sfânt, ca backup de curent pentru PC-urile noastre. evoMAG.ro are o ofertă limitată  pentru UPS-uri ce pornesc de la 199 lei şi aduc o pereche de căşti cadou: nJoy Harmony cu microfon şi extra bass.

Cel mai accesibil model este de 360 W si 600 VA, iar cel mai scump este de 289 lei oferă o putere de ieşire de 480 W şi 600 VA putere de intrare.

3. Smartwatch Huawei W1 Oţel Inoxidabil Brăţara Piele Neagră

Huawei W1

Pentru cine nu vrea să spargă chiar 1999 lei pe varianta aurie de smartwatch Huawei W1, există şi modelul din oţel inoxidabil, cu preţ redus la Cel.ro. Suma scade sub 1200 lei şi terminalul rămâne cel mai atractiv ceas produs de Huawei până acum. E compatibil şi cu modele Android şi cu cele iOS şi are un ecran touch AMOLED de 1.4 inch, cu protecţie din cristal de safir.

Acest gadget e rezistent la apă şi praf, are 512 MB RAM şi 4 GB ROM. Rulează Android Wear şi ar trebui să primească Android Wear 2.0 cât de curând. Funcţiile de la bord sunt multiple, de la microfon, la pedometru, senzor de puls şi activity recording.

4. 2 în 1 Universal LED Fill-in Flash Light 180 Deg Fish Eye Lens

2 în 1 Universal LED Fill-in Flash Light 180 Deg Fish Eye Lens

Cine vrea să îşi amplifice performanţa camerei telefonului cu un accesoriu, va găsi acest model 2 în 1 cu LED-uri şi lentila fish eye, dar şi filtre la GearBest.com la preţul de doar 7 dolari. Are un design clip on, ca un cârlig de rufe dacă vreţi neapărat o comparaţie. Vă ajuta să faceţi fotografii în condiţii low light şi include 8 LED-uri, două modele de iluminare, 3 filtre şi o baterie Li-Ion, care se încarcă via microUSB.

Lentila fish eye oferă 180 de grade unghi de vizualizare. Timpul de încărcare este de 70 de minute.

5. DJI Mavic Pro

Dacă întrebaţi pe oricine, cea mai performantă dronă de pe piaţa este DJI Mavic Pro. Costă 5499 lei pe F64.ro şi e ideală dacă vreţi să filmaţi la evenimente, concerte, festivaluri, chiar şi meciuri şi de ce nu, chiar nunţi în aer liber. Filmează 4K şi foloseşte un gimbal pe 3 axe, permiţând înregistrarea de clipuri clare şi nemişcate.  Viteza de deplasare a acestui mic vehicul aerian este de 64 km/h şi timpul de autonomie este de 27 de minute.

DJI Mavic Pro poate detecta obstacolele de la o distanţă de 15 metri, putând să le evite din timp. Drona cântăreşte 734 grame, iar drona are o cameră de 12.7 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×