Turul Magazinelor #88: Tableta de binging video Samsung e acum în România, accesoriu selfie pentru telefon, storcător şi epilator Philips la reducere

1.556 ori
<b>Turul Magazinelor #88: Tableta de binging video Samsung e acum în România, accesoriu selfie pentru telefon, storcător şi epilator Philips la reducere</b>Iată și turul ce deschide această săptămână friguroasă de decembrie, Tur al Magazinelor ce include câteva recomandări interesante de produse. Avem în prim plan un storcător de fructe și legume de la Philips ce poate fi achiziționat pentru suma de

Ştiu că sună ciudat să zici asta într-o Capitală care nu are nici urmă de zăpadă, dar trebuie să ştiţi că săptămâna viitoare e Crăciunul. Afirmaţia asta induce panică printre cumpărători, care deschid imediat browsere în căutare de cadouri la preţ bun. Pentru asta suntem noi aici, acoperind toate tipurile de cumpărător, de orice sex, personalitate sau portofel. Azi am găsit 2 produse Philips la reducere, storcător şi epilator, dar şi o tabletă de binging video şi accesoriu selfie.

1. Storcător de fructe şi legume Philips Avance Collection HR1870/70, 900W

Philips HR1870

Philips e garanţia calităţii când vine vorba de electrocasnice, lucru care se aplică şi pentru acest model Avance Collection, ce costă 619 lei după reducere la evoMAG.ro. Oferă cu până la 10% mai mult suc stors decât rivalii săi şi permite prepararea foarte rapidă a până la 2.5 litri de suc. Chiar şi cele mai dure ingrediente sunt stoarse de mixerul de 900 W.

Veţi scuti şi timp pentru că nu va mai fi nevoie să tăiaţi legumele şi fructele, existând un tub special de alimentare XXL.

2. Samsung Galaxy View 18.4 inch

Samsung Galaxy Tab View

Încă de când am văzut tableta aceasta lansată internaţional am ştiut că un consumator de seriale şi filme o va adora. A ajuns şi la Quickmobile.ro în sfârşit şi costă 2897 lei un astfel de model Samsung Galaxy View de 18.4 inch. Vine pe alb şi pune la bătaie 32 GB stocare, cu menţiunea că stocarea e irelevanta când foloseşti pe tableta servicii de streaming Netflix, Hulu, Crackle şi altele de gen.

Are difuzoare stereo şi ar trebui să ofere măcar jumătate de sezon House of Cards ca timp de playback al bateriei, dar nu chiar două treimi de sezon. Vine cu Android 5.1.1 şi are rezolutie Full HD.

3. Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00, 250000 pulsaţii

Epilator

Am o senzaţie de deja vu, pentru că sunt sigur că am mai acoperit un produs de acest gen în trecut la Turul Magazinelor. Ce e cert e că el costă la multe magazine în jurul a 1200 lei sau mai mult, doar ca la eMAG.ro a ajuns la 991 lei. Nu o să plictisesc masculii ce urmăresc acest top cu detalii, pentru că e un produs feminin la urma urmei. Ce trebuie să reţineţi e că folosind un sistem cu pulsaţii de lumină, acest epilator scapă de firele nedorite de păr.

Energia luminoasă stimulează foliculul firului de păr să intre în faza latentă şi creşterea părului e deci încetinită. Mai puţine vizite la salon, mai mulţi bani economisiţi.

4. SCHEN TL - 6A Trepied Selfie

Trepied selfie

E una să foloseşti un selfie stick şi total altceva să treci la nivelul următor. Un astfel de accesoriu Schen e nivelul următor, cu preţ de 30 de dolari la Everbuying. Arată ca o mică sondă spaţială, dar e de fapt un trepied supradotat pentru smartphone. Are suport Bluetooth 4.0, permite realizarea de selfie panoramic, rotirea la 360 de grade şi are diferite moduri de captură selfie, cu timer de 10 sau chiar 60 secunde, plus suport video.

Lucrează în tandem cu telefoane iOS şi Android fără probleme şi are acoperire la 10 metri, astfel că vă puteţi urca aparatura în pom sau în pod şi să faceţi o poză panoramică la tot clanul.

5. Samsung UE32F5000, Televizor LED, Full HD, 80 cm

Samsung UE32F5000

Din ciclul "oferte mai bune decât de Black Friday", azi am găsit un televizor Samsung Full HD de 80 cm la excelentul preţ de doar 819 lei la Germanos. Preţul e incredibil de bun şi nu am văzut aşa ceva nici măcar de Black Friday. Acesta este un model LED, cu 2 porturi HDMI şi output audio de 3 X 2W. Are şi 1 port USB, acustica Dolby, slot CI+ şi cântăreşte doar 5.6 kg. O ofertă foarte bună!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×