N.O.V.A. Legacy Review (Huawei P10): remake pentru primul NOVA, cu un "zvâc" în multiplayer (Video)

2.005 ori
<b>N.O.V.A. Legacy Review (Huawei P10): remake pentru primul NOVA, cu un "zvâc" în multiplayer (Video)</b>Ca să vă faceţi o idee câtă vreme a trecut de la ultimul joc NOVA testat, aflaţi că îl jucam pe NOVA 3 pentru review-ul lui Samsung Galaxy S4. Asta ar însemna cam 4 ani, ceea ce nu e puţin lucru deloc. Cel mai nou titlu din serie este N.O.V.A. Legacy, gra

Ca să vă faceţi o idee câtă vreme a trecut de la ultimul joc NOVA testat, aflaţi că îl jucam pe NOVA 3 pentru review-ul lui Samsung Galaxy S4. Asta ar însemna cam 4 ani, ceea ce nu e puţin lucru deloc. Cel mai nou titlu din serie este N.O.V.A. Legacy, gratuit în Store-uri şi testat pe Huawei P10.

Gameloft se laudă că acest remake la primul N.O.V.A. ocupa doar câteva zeci de MB şi rulează cam pe orice device. Se păstrează povestea, nivelele şi cam tot din primul joc din serie, doar că primim o grafică actualizată, la nivel de 2017, sau hai să fim realişti, măcar 2015. Pe Huawei P10 titlul arată excelent şi ne-am distrat de minune în special în multiplayer, unde toată lumea se mişcă rapid şi se împuşcă şi mai rapid.

Review joc N.O.V.A., prezentat pe Huawei P10

Legacy debuta în februarie şi face rabat la voice acting sau elemente complexe de gaming, precum filmuleţe sau chiar tutoriale. Replicile sunt reprezentate la nivel vizual, iar ca de obicei pentru un FPSGameloft, controlul e excelent implementat. Nivelul de dificultate e scăzut, iar level designul e cam limitat, multe dintre coridoare şi încăperi repetându-se des şi oarecum enervant.

Practic e sfânt culoarul în linie, liftul, apoi bătăliile pe 2 nivele, cu scări ataşate. Un gimmick interesant e momentul când suntem în zonă fără gravitaţie şi plutim, dar ne şi ferim de asteroizi. Din cât am jucat până acum m-am duelat cu vreo 2-3 modele de roboţi, nişte drone şi nişte bestii uriaşe, mai toate părând inspirate de Halo sau Crysis.

Din ce am înţeles sunt puţine ore de gameplay aici, iar pentru mine baza rămâne totuşi multiplayerul, unde vă puteţi distra pe cinste, cu strafe-uri şi kill-uri în ultima secundă. Armele sunt cam greu de deblocat. Îi acordăm un 8.4 din 10 şi îl găsiţi aici pentru Android.

Huawei P10, prețuri actualizate:

Review joc N.O.V.A., prezentat pe Huawei P10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×