Turul Magazinelor #189: Proiector rose gold compact şi super stilat, laptop-uri Lenovo Legion noi şi unele la reducere, plus o dronă cu design inedit

1.481 ori
<b>Turul Magazinelor #189: Proiector rose gold compact şi super stilat, laptop-uri Lenovo Legion noi şi unele la reducere, plus o dronă cu design inedit</b>Gaming-ul este la putere astăzi și avem pentru voi câteva recomandări de laptop-uri numai bune pentru un împătimit al jocurilor video. De asemenea, avem pe listă și un mini-proiector tare interesant, dar și o dronă inedită cu un preț pe măsură ce are

Turul Magazinelor de azi se axează pe produse fără compromisuri şi fără jumătăți de măsură. E vorba de genul de produs care etalează dotări de top şi nu se sfieşte să fie şi scump şi bun. Oferă the best of the best la un preţ pe măsură şi vorbesc aici de laptop-uri de gaming, de o dronă nouă cu design inedit şi filmare 4K, dar şi de un proiector stilat şi compact.

1. Laptop Gaming Lenovo Legion Y720-15IKB

Lenovo Legion Y720-15IKB

În această săptămână, pe 5 mai, cu ocazia lui Comic Con 2017 debutează în România noua gamă de laptop-uri Lenovo Legion. Ei bine, cele două modele noi sunt deja la precomandă la eMAG.ro şi aceste produse vin ca rivali pentru laptopurile de gaming noi Acer Predator sau cele ASUS ROG. Laptopul Lenovo Legion Y720-15IKB este un model cu 8 GB RAM şi placa grafică Nvidia GTX 1060 cu 6 GB memorie, iar la interior avem un procesor Intel Core i7-7700HQ Kaby Lake.

Apoi avem şi versiunea  Lenovo Legion Y720-15IKB, care vine cu 16 GB RAM, acelaşi CPU şi placa grafică. Ambele variante au 1 TB stocare şi ecrane Full HD de 15.6 inch. Avem la pachet şi funcţii VR şi o tastatură programabilă cu retroiluminare.

2. Laptop Lenovo Legion Y520-15IKBN

Lenovo Legion Y520-15IKBN

În vreme ce laptopurile noi Legion debutează vineri, cele din generaţie anterioară primesc reduceri. Este şi cazul acestui model Legion Y520, care pare să împartă unele dintre dotări cu variantele noi, cum ar fi diagonala, rezoluţia şi procesorul Core i7. Diferenţa e că are 8 GB RAM şi vine cu placă grafică Nvidia GTX 1050 nu 1060. Designul e unul portabil, cu grosime de 25.8 mm şi greutate de doar 2.5 kg. Un sistem special de ventilaţie scapă de orice supraîncălzire.

Acustica Harman/Dolby e la rândul său de apreciat, plus varietatea setărilor, la nivel de de ventilare, acustică şi priorităţi ale reţelei. Preţul de 3899 lei e excelent la Cel.ro.

3. Ciocan rotopercutor Heinner ROH12

Heinner ROH12

Zis şi "coşmarul vecinilor", un ciocan cu rotopercutor e ideal dacă aveţi lucrări de amploare de făcut prin casă şi nu numai. Cu o reducere bunicică la Flanco.ro, ciocanul costă 199 lei şi este gândit pentru găurirea în beton, lemn sau metal. Poate îndepărta plăci de ceramică şi vine la pachet cu accesorii şi o cutie de plastic în care le puteţi depozita cu uşurinţă.

Avem o mandrină de 24 mm inclusă, motor din cupru şi mâner suplimentar pentru susţinere sigură. 3 burghie, de 8, 10 sau 12 sunt incluse, dar şi o daltă şi un şpiţ.

4. Powervision Dronă PowerEgg

Powervision PowerEgg

Proaspăt sosită în oferta Quickmobile.ro, drona Powervision PowerEgg costă 7249 lei şi iese în evidenţă întâi prin designul inedit. Are o formă ovală, în stilul unui ou masiv sau al unei mingi de fotbal american. Poate filma 4K şi are lentile cu câmp de vizualizare de 95 de grade. Poate filma la 360 de grade şi fotografia la acelaşi unghi, iar modul Orbit îi permite dronei să "orbiteze" în jurul unui punct pre programat, la o viteză şi distanță selectate de utilizator.

Se poate ridica până la 4 metri altitudine şi are o distanţă de control de 5 km. Viteza de 13 metri pe secundă impresionează.

5. D02 DLP Projector 32GB

D02 DLP Projector 32GB

Cine vrea un proiector compact ceva mai premium decât suntem obișnuiți, poate găsi acest model la 185 dolari la GearBest.com. Vine cu suport Bluetooth 4.0 şi se poate conecta la laptop, smartphone sau tabletă. Imaginea proiectată are un contrast de 2000:1. Permite şi corectarea imaginii cu funcţia Keystone pentru a scăpa de distorsionare şi are o lampă LED cu viaţă de 20.000 de ore.

Opţiunile de conectivitate sunt foarte generoase, de la port DC şi HDMI la USB 2.0 şi jack audio. Poate da şi play direct de pe un stick USB sau HDD şi de pe un card microSD. Şi toate acestea pe un gadget care încape în buzunar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×