Primul telefon Samsung cu cameră duală va sosi înainte de Galaxy Note 8, are şanse să fie un model Galaxy C

1.068 ori
<b>Primul telefon Samsung cu cameră duală va sosi înainte de Galaxy Note 8, are şanse să fie un model Galaxy C</b>Din câte se pare, primul smartphone Samsung echipat cu cameră duală nu va fi Galaxy Note 8, ci chiar un terminal din seria Galaxy C. Informația de față ajunge în mediul online prin intermediul publicației DroidHolic care ne mai aduce la cunoștiință și

Vestea zilei de azi face referire la faptul că Samsung are de gând să adere la trendul camerelor duale pe terminalele sale, dar va inaugura această direcţie cu un alt model decât Galaxy Note 8. Ar fi vorba despre un terminal din seria Samsung Galaxy C, aparent.

Mulţi se aşteptau ca Samsung Galaxy S8 să aducă de fapt prima cameră duală de acest tip, dar nu s-a concretizat acest lucru. Şi asta în ciuda faptului că au existat prototipuri de S8 cu această dotare, unele pe care le-am văzut imediat după lansare. Galaxy Note 8 e aşteptat la IFA 2017 cu doi senzori foto în spate, dar înainte de el va veni un Samsung Galaxy C cu cameră duală, conform celor de la DroidHolic.

Pe lângă informaţie în sine, tot ce avem e schiţa (slab) desenată de mai sus. Ea prezintă o integrare verticală a camerei, cu blitzul între cei doi senzori. A se remarca şi multiplele linii subţiri ale antenei de sus şi jos, abordare de design adoptată de ultimele modele Galaxy C. Spatele pare să fie uşor curbat, dar e posibil să fie şi vina desenului.

Nu ar fi prima oară când un Galaxy C inaugurează o dotare, un astfel de model propunând şi 6 GB RAM pentru prima oară în portofoliul Samsung. Daca tot adoptă trenduri moderne, poate Sammy ia și exemplul Vivo, cu camere selfie duale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×