Turul Magazinelor #196: Amazon Echo Dot în România, sistem de gaming excelent Diaxxa şi un aspirator Dirt Devil la preţ bun

2.551 ori
<b>Turul Magazinelor #196: Amazon Echo Dot în România, sistem de gaming excelent Diaxxa şi un aspirator Dirt Devil la preţ bun</b>Câtă vreme așteptăm debutul weekend-ului ne delectăm cu câteva reduceri și promoții din partea retailerilor la diverse produse foarte interesante. Pe lista recomandărilor de astăzi se află un sistem de gaming cu procesor i5, boxa smart Amazon Echo Dot și

Am revenit cu Turul Magazinelor pe final de săptămână, de această dată având în minte hobby-uri care ne ţin în casă, pentru ca vremea va fi rea în weekend. E drept că avem şi o machetă de avion pentru aeromodelism, dar va fi timp berechet să ne jucăm cu ea vara. Apoi avem un super PC de gaming Diaxxa la preţ bun, Amazon Echo Dot a ajuns în România şi am găsit şi un aspirator compact Dirt Devil la reducere.

1. Aspirator robot Dirt Devil Spider M607

Dirt Devil Spider M607

De obicei un aspirator-robot Dirt Devil costă multişor, doar că Elefant.ro are o ofertă bună, care duce modelul de faţă la doar 539.99 lei. Cântăreşte doar 1.2 kg, are formă de disc şi din fericire va evita şi dulăul şi soacra care nu vede bine, având 3 senzori anti accidentare. Va curăţa marginile mobilierului, mătura şi aspira podele dure, gresie, parchet, covoare şi mochete.

Senzorii îi permit să detecteze treptele şi scările şi autonomia de 60 de minute mi se pare excelentă. Include şi 2 perii rotunde interschimbabile.

2. Boxă portabilă Amazon Echo Dot 2nd Gen

Amazon Echo Dot

Quickmobile.ro tocmai a adus în oferta sa boxa portabilă Amazon Echo Dot de generaţie a doua. O vinde la preţul de 349 lei. Acesta e probabil gadgetul Amazon cel mai ieftin prin care poţi accesa asistentul Amazon Alexa. Îl puteţi folosi şi pentru a asculta muzică, prognoza meteo, ştiri şi reuşeşte să se conecteze şi la becurile inteligente Philips Hue, dar și sisteme Nest, Wink sau Insteon.

Cântăreşte doar 163 de grame şi vine cu suport WiFi şi Bluetooth.

3. FMS 1070MM P - 51 RC Fixed-wing Aeroplane

Macheta avion

Înainte să existe dronele de toate formele, mărimile şi generaţiile, era la modă aeromodelismul. Machetele de avioane care chiar decolează se mai găsesc şi acum, deşi calitate găseşti ceva mai greu. Îmi place cum arată şi cât de complexă e macheta aceasta FMS 1070MM de la Gearbest.com, care costă 215 dolari. Avionul are o dimensiune destul de impresionantă şi trebuie asamblat manual, un divertisment pentru toată familia.

Se controlează cu telecomandă şi oferă satisfacţia că ridici la cer ceva construit şi asamblat de tine. În plus nu trebuie să stai cu grija elicelor de dronă, ci ai aici un motor foarte puternic şi o elice capabilă în faţă. Corpul e fabricat din material EPO.

4. Laptop Lenovo IdeaPad 700-15ISK

Lenovo IdeaPad 700-15ISK

Marketonline.ro are o selecţie specială de PC-uri de gaming în aceste zile, ocazie cu care am găsit acest laptop la un preţ acceptabil zic eu. Astfel, plătind 2799 lei, obţineţi un laptop cu procesor Intel Core i5 Skylake, cu ecran Full HD de 15.6 inch şi tastatură iluminată. HDD-ul de 1 TB e binevenit, plus cei 8 GB RAM şi placa video Nvidia GeForce 950M cu 4 GB memorie.

Bateria cu 3 celule sună binişor şi pentru un laptop de gaming, grosimea de 22.7 mm şi greutatea de 2.3 kg e excelentă. Acustica Dolby e la posturi evident.

5. Diaxxa Smart Gamer Cube V2

Diaxxa Smart Gamer Cube V2

Chiar dacă nu are cea mai sexy carcasă, acest mic monstru grăsuţ mi se pare un best buy pentru gameri. Desktopul e disponibil la sub 3000 lei la Marketonline.ro şi mi se pare că are dotări foarte bune. 16 GB RAM sunt perfecţi, apoi placa grafică GTX1060 e un mare plus şi procesorul Core i5 e de ajuns pentru un astfel de sistem. Ce rost are să îţi faci un setup de 6000 lei când te joci la fel de bine pe acesta?

Sursa de 500W e numai bună, avem şi HDD de 1 TB şi practic nu am nici o obiecţie aici. Ar fi un PC ideal şi pentru grafică la o adică.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×