Turul Magazinelor #120: resigilate foto atractive şi cel mai popular blender şi espressor de la eMAG; Plus un sistem excelent pentru gameri

2.130 ori
<b>Turul Magazinelor #120: resigilate foto atractive şi cel mai popular blender şi espressor de la eMAG; Plus un sistem excelent pentru gameri</b>Această ediție a Turului Magazinelor poate fi numit un adevărat Best of și asta pentru că avem cele mai interesante reduceri de până acum. În prim plan includem esspresorul manual DeLonghi EC221.B ce în aceste zile a ajuns să coste doar 347 lei la eMAG.ro

Aş zice că azi avem un tur al magazinelor din ciclul "Best of", pentru că avem cel puţin 2 produse care sunt best sellere la unul dintre cei mai mari retaileri de pe piaţă. E vorba despre eMAG.ro şi două electrocasnice foarte bine vândute, iar între timp F64 are la rândul său mega reduceri la resigilate, în vreme ce Marketonline propune un sistem pentru gameri al cărui preţ e total rezonabil.

1. Espressor manual DeLonghi EC221.B

DeLonghi EC221.B

Cel mai popular espressor din oferta eMAG.ro are un impresionant număr de 451 de review-uri şi se ţine tare la 4.46 steluţe din 5. În aceste zile preţul e în picaj şi produsul a ajuns să coste doar 347 lei. Aparatul vine cu sistem cappuccino, cremă filter holder, funcţie ECO şi boiler din oţel inoxidabil. Are tasator de cafea încorporat, tăviţa detaşabilă şi sistem anti picurare.

Puteţi folosi la acest aparat fie cafea măcinată, fie faimoasele "pods".

2. Blender Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Heinner Master Collection HBL-1000XMC

Şi pentru că eMAG.ro pare să aibă mai degrabă reduceri la electrocasnice în aceste zile, decât la alte produse, iată încă un device de genul cu preţ tăiat. E vorba despre un blender de 1000W, care ajunge să coste doar 138 lei. E un produs apreciat de public, cu 201 de recenzii, media notelor fiind de 4.61 din 5. Cum sărbătorile de iarnă s-au dus de mult, mai toată lumea e la dietă sau merge la sală şi un blender pentru un shake de legume sau shake proteic e super util.

Observ că Master Chef-ul Cătălin Scărlătescu recomandă acest produs, printr-un promo. Blenderul are 5 viteze şi funcţie Pulse, un ecran LCD ce afişează timpul pentru fiecare operaţiune şi vine şi cu cuţit detaşabil din oţel inoxidabil. Bolul din sticlă unde vom pasa legume, fructe şi altele are un volum generos de 1.5 litri.

3. Panasonic HC-V130EP-K Resigilat

Panasonic HC-V130EP-K

Dacă vreţi să deveniţi următorul reviewer în gen Mobilissimo.ro, această cameră e excelentă pentru a începe filmările. Costă doar 670 lei la F64 în varianta resigilată şi este un handycam uşor şi compact, cu filmare Full HD şi zoom optic 38X. Are şi stabilizare de imagine şi o funcţie "Control Creativ". Permite reglaje automate de expunere şi balanţă de alb, cu o singură apsare de buton.

Vine şi cu ieşire HDMI, AV şi USB 2.0, iar microfonul încorporat este unul stereo cu 2 canale.

4. Panasonic HX-A500 Resigilat

Panasonic HX-A500

Cei care sunt în căutarea unei camere de acţiune fix pentru scufundări, trebuie să afle că F64 are reducere şi la un astfel de produs. E vorba despre un model Panasonic portocaliu resigilat, la preţul de 1578 lei. A fost expus în magazin, scos din fabricaţie şi are urme minime de utilizare. Poate filma 4K la 30 FPS sau Full HD la 30 FPS, eventual slow motion la 120 şi 240 FPS.

Pe lângă filmare, se şi conectează via WiFi şi NFC pentru a transmite filmările spre smartphone, PC, tabletă sau alte medii. Această cameră de acţiune e foarte robustă şi nu are nevoie de vreo carcasă specială pentru a filma în condiții de praf, lovituri sau scufundări. Se descurcă până la adâncimi de 3 metri, timp de maxim 30 de minute.

5. Diaxxa Smart Gamer Plus

Diaxxa Smart Gamer Plus

Marketonline are un sistem excelent pentru gameri, ce include o cantitate excelentă de RAM, o placă video puternică şi un CPU numai bun pentru cel care vrea gaming şi atât. Îmi spunea cineva mai demult că nu îţi trebuie neapărat cel mai nou CPU dacă vrei să te joci jocuri de top, ci mai degrabă mult RAM şi o placă video puternică. Este şi cazul lui Diaxxa Smart Gamer Plus, sistem care costă 3899 lei şi vine cu chipset Intel Core i5, dar şi 16 GB RAM şi placa video Nvidia GeForce GTX1060.

Placa are 6 GB memorie, e de tip upper midrange şi debuta vara trecută. Atinge 3855 GFLOPS, iar sistemul în sine vine cu o sursă de 500W, 8 porturi USB 3.1, 4 USB 2.0 şi un HDMI. De vreme ce primim 4 sloturi de memorie şi 1 modul de 16 GB, putem să mai adăugăm lejer încă 48 GB RAM dacă vrem un monstru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×