Allview X4 Soul Style Unboxing: phablet pentru selfie, cu baterie de croazieră (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.489 ori
<b>Allview X4 Soul Style Unboxing: phablet pentru selfie, cu baterie de croazieră (Video)</b>După Allview X4 Soul ne vine în teste şi Allview X4 Soul Style, o figură familiară cu care am luat contact la standul Allview de la MWC 2017. Acum de la hands on am ajuns direct la unboxing, astfel că scoatem din cutie terminalul mai jos.

După Allview X4 Soul ne vine în teste şi Allview X4 Soul Style, o figură familiară cu care am luat contact la standul Allview de la MWC 2017. Acum de la hands-on am ajuns direct la unboxing, astfel că scoatem din cutie terminalul mai jos. Acest model se remarcă prin cameră selfie de 16 MP şi costă 1399 lei.

Allview X4 Soul Style, continutul cutiei

A debutat pe piaţa locală luna trecută şi vine cu o cutie foarte lată şi plată, doldora de accesorii. Vorbesc aici despre o husă transparentă şi flexibilă, despre un încărcător de 9 V şi 2A, care promite încărcare rapidă, dar şi despre o cheiţă metalică pentru accesarea slot-urilor, căşti, şi adaptor micro USB - USB. Evident avem şi cablu USB la pachet, iar pentru cei care se întreabă, e vorba de USB standard şi nu USB Type-C.

Allview X4 Soul Style scos din cutie

Dar nu e gata listă! Allview X4 Soul Style mai vine şi cu folie protectoare pentru ecran şi manual, plus garanţie. Prima impresie este că avem de-a face cu un phablet destul de masiv, având în vedere greutatea de 181 grame. E oarecum justificată de bateria generoasă de 4010 mAh şi spunem generoasă luând în calcul diagonală de 5.5 inch, plus faptul că procesorul MediaTek Helio P10 nu e chiar înfometat de energie.

Castile lui Allview X4 Soul Style

Allview X4 Soul Style aduce şi un ecran Full HD de 5.5 inch, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi o cameră principală de 13 MP, cu blitz dual LED. În fată avem vedetă şi anume o cameră de 16 MP cu propriul său sistem de flash. Rămâne să ne lămurim dacă e un flash software, sau un blitz camuflat în zona frontală. Disponibil pe negru sau auriu, acest phablet beneficiază şi de infraroşu şi port microUSB 2.0, dar şi de LTE Categoria 6.

Rulează Android 7.0 Nougat cu Visual UI aplicat peste şi are un buton Home clickabil (în sfârşit!), cu scanner de amprente inclus. Revenim cu review curând, cu selfie-uri văratice.

Allview X4 Soul Style, prețuri actualizate:

Allview X4 Soul Style Unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×