Turul Magazinelor #246: Turul roboţilor aspirator, al roboţeilor de curăţat podele şi geamuri

1.646 ori
<b>Turul Magazinelor #246: Turul roboţilor aspirator, al roboţeilor de curăţat podele şi geamuri</b>Cum a plăti pe cineva să îţi facă curat în casa parcă totuşi costa cam mult, iar să faci tu curat nu ai timp mereu, aici intră în acţiune roboţii. Nu vă imaginaţi ceva hardcore, gen un robot asiatic pe 2 picioare, care şi găteşte şi spune glume.

Cum a plăti pe cineva să îţi facă curat în casă parcă totuşi costă cam mult, iar să faci tu curat nu ai timp mereu, aici intră în acţiune roboţii. Nu vă imaginaţi ceva hardcore, gen un robot asiatic pe 2 picioare, care şi găteşte şi spune glume. Nu, e vorba de clasicul Dirt Devil plus rivalii săi de la Philips şi Samsung, pe care i-am centralizat azi într-o colecţie de preţuri atractive.

1. Cop Rose Smart Window Cleaning Automatic Robot Cleaner

Cop Rose Smart Window Cleaning Automatic Robot Cleaner

Începem cu ceva mai light şi cu probabil cel mai ieftin produs din acest tur. E vorba despre un robot de curăţat geamuri, pe care TomTop.com îl vinde la suma de 168.99 dolari. Este complet automat şi are mărimea unei bucăţi de faianţă. E silenţios, nici nu îl veţi băga de seamă şi poate fi controlat fără probleme cu telecomanda. Poate curăţa oglinzi, geamuri, cabine de duş şi multe alte zone din sticlă.

Curăţă fiecare metru pătrat în 2.4 minute şi are un sistem special anti-scapare. Poate detecta marginile ferestrei şi cântăreşte doar 1.25 kg.

2. Robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min, Acumulator, Negru

Dirt Devil Spider M607

Se pare că ne-am înşelat şi de fapt cel mai bun preţ din acest Tur îl are de fapt faimosul Dirt Devil de la eMAG.ro. Costa puţin peste 100 de euro, în condiţiile în care foarte multe site-uri de la noi îl au la 700 sau 800 de lei. Acest model Dirt Devil Spider e capabil să cureţe zone deschise, dar şi margini de lângă perete şi colţuri. Are un design plat, care îi permite să intre sub pat sau alte obiecte de mobilier. Vine cu recipient de praf uşor de golit şi un filtru lavabil.

Îşi face treaba excelent pe podele, gresie, parchet, covoare şi mochete.

3. Aspirator robot Philips SmartPro Active FC8810/01

Philips SmartPro Active FC8810/01

Trecem în zona premium, cu un model Philips SmartPro Active, la suma de 1.499 lei la evoMAG.ro. Robotul are sistem de aspirare uscat şi autonomie de 90 de minute. Are până la 22 de senzori, un giroscop, accelerometru şi posibilitatea de a interpreta mediul din jur şi a alege strategia ideală pentru curăţare. Poate reveni automat la staţia de bază şi are 6 senzori infraroşu care detectează şi evita obstacolele.

Primele 2 perii împing murdăria şi praful iar capul de curăţare aduna murdăria respectivă.

4. Robot pentru curăţenie MIELE Scout RX1

MIELE Scout RX1

Urcăm într-un segment şi mai premium, cu un model de top Miele, la preţul de 2.990 lei la Altex.ro. Acest robot are şi o cameră video digitală pentru a se orienta mai bine, plus senzor giroscopic, electronic şi software. Va naviga cu precizie şi siguranţă. Autonomia este de 2 ore, ceea ce înseamnă aici 150 de metri pătraţi de curăţare.  4 regimuri de curăţare sunt oferite: Auto, Turbo, Corner şi Spot.

5. Robot de aspirare Samsung PowerBot Essential VR20J9040WG/GE, 0.7 L, 80 W

Samsung PowerBot Essential VR20J9040WG/GE

La Flanco găsim un model Samsung Powerbot cu design total diferit de ce am văzut mai sus. Costă 2199 lei şi are o putere mare de absorbţie, datorită unui motor puternic. Poate aduna praful şi murdăria din pardoseli dure şi parchete. Absoarbe chiar şi praful din covor. Totul se bazează pe o forţă centrifugă puternică, care separă murdăria şi resturile din aer.

Are sistem de cartografiere Visionary Mapping Plus, care creează un traseu optim şi implică şi o cameră digitală.

6. Dirt Devil Aspirator robot Dirt Devil Navigator M608

Dirt Devil Navigator M608

Încă un model Dirt Devil îşi face loc în acest top, de această dată modelul Navigator, vândut de Elefant.ro la preţul de 1.169 lei. Are 3 senzori anti crash, curata marginile mobilierului, detectează trepte/scări şi oferă o oră de autonomie. Atunci când detectează că bateria este aproape de zero, merge automat la staţie pentru a se încărca. Curăţarea se face cu ajutorul unor perii cu role şi perii rotunde.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×