Turul Magazinelor #244: Turul telefoanelor, ceasurilor şi accesoriilor robuste, ultra-rezistente şi gata de "scandal"

1.858 ori
<b>Turul Magazinelor #244: Turul telefoanelor, ceasurilor şi accesoriilor robuste, ultra-rezistente şi gata de "scandal"</b>Azi am adunat laolaltă cele mai rezistente şi ultra-rezistente gadgeturi, produse şi terminale de pe piaţă, printre care şi ceasuri şi telefoane. Cum vara se mai duce omul pe un munte, mai face o excursie de zeci de kilometri şi ajunge în comuniune cu..

Azi am adunat laolaltă cele mai rezistente şi ultra-rezistente gadgeturi, produse şi terminale de pe piaţă, printre care şi ceasuri şi telefoane. Cum vara se mai duce omul pe un munte, mai face o excursie de zeci de kilometri şi ajunge în comuniune cu Mama Natură, e inevitabil că telefonul să fie "bătut" de vitregiile naturii. Ca atare trebuie să lăsaţi acasă smartphone-ul care costă cât 2-3 salarii şi să luaţi un model rugged la voi. Iar noi avem propuneri!

1. Armor Rugged Anti-drop Phone Case for Samsung Galaxy S8  -  PURPLE 2

Armor Rugged Anti-drop Phone Case for Samsung Galaxy S8  -  PURPLE 2

Începem cu un accesoriu rugged pentru Galaxy S8, disponibil la preţ bun la GearBest.com. Costă doar 3.57 dolari şi este menit pentru a îl face pe S8 să supravieţuiască, chiar şi dacă e scăpat pe jos. E rezistentă la şocuri husa, vine cu înveliş din silicon şi rezistă şi la transpiraţie şi alunecare. Are decupaje pentru toate porturile, camera şi mecanismele aferente.

Combina policarbonatul cu TPU şi silicon, iar greutatea este de doar 75 de grame.

2. CEAS CASIO G-SHOCK GA-700-4AER

CASIO G-SHOCK GA-700-4AER

În aceste zile găsim ceva reduceri la Watchshop.ro, iar printre ele se numără şi acest model Casio G-Shock clasic. De ani buni vedem modele G-Shock la încheietura lui Bear Grylls şi a altor temerari care se aventurează în junglă, confirmând că acesta e brandul ideal de ceas de luat în sălbăticie. Ceasul este unul analogic şi digital, are mecanism pe bază de quartz, rezista la 20 ATM în apă şi afişează oră, minute, secunde, dată, ziua săptămânii, lună şi vine şi cu cronometru.

Are alarma, iluminare şi funcţie Dual Time. Geamul e protejat de cristal mineral, iar ceasul cântăreşte 70 de grame, surprinzător de puţin pentru aşa un model rugged.

3. Blackview BV6000 Negru

Blackview BV6000

La iHunt.ro găsiţi o gamă variată de telefoane rugged, iar noi am selectat pentru voi acest Blackview BV6000. Costă 1199 lei în aceste zile, după o reducere şi e rezistent pentru început la apă şi praf, în standard IP68. Dotările nu sunt rele deloc, incluzând 3 GB RAM, 32 GB stocare şi procesor MediaTek Helio P10, OK pentru un midranger.

Are un plus pentru vacanţe şi anume că vine cu buton dedicat pentru cameră foto, care poate astfel să fie folosită şi sub apă. E inedit senzorul de presiune atmosferică, gândit pentru condiţii extreme şi pentru alpinişti mai ales, să îi anunţe că vine furtuna.

4. iHunt S10 - 4G, Dual SIM, Quad-Core, 2GB RAM, 16GB, 5000mAh, Android 6.0

iHunt S10

Trecem acum la un site de care am aflat recent şi anume telefon-rezistent.ro. Şi aici am găsit o mulţime de terminale rezistente peste medie şi dintre ele l-am ales pe iHunt S10. Este un telefon dual SIM şi quad core, la preţ de 850 de lei. E şi battery phone, datorită unei unităţi de 5000 mAh şi rezistă la praf, noroi, nămol, nisip, dar şi la apă şi la temperaturi extreme.

Avem şi promisiunea încărcării acelei super baterii în doar 2 ore, ceea ce la aşa o capacitate este excelent. Un alt plus este ecranul IGZO, inovat de Sharp în ultimii ani.

5. Încărcător Dell Latitude

Încărcător Dell Latitude

La eMAG.ro am găsit un produs rugged ceva mai inedit, un încărcător de modele laptop Dell Latitude 3540, E5440 şi E5540, care rezistă la intemperii. Lista e multă mai lungă pentru laptopurile suportate, ceea ce ne bucură. Costă 157 lei, are output de 19.5 VDC şi 4.62A. Include şi cablu de alimentare şi e compatibil şi cu modele Alienware.

6. Acumulator extern rugged UTOK Dorel PowerBank 10400mAh

Acumulator extern rugged UTOK Dorel PowerBank 10400mAh

Mărturisesc că nu ştiam că există un acumulator rugged Utok Dorel, ci doar un telefon cu acest brand. Acumulatorul de faţă costă 99 lei la eMAG.ro şi aduce o capacitate de 10.400 mAh. Preţul nu e rău deloc şi ne aduce un power bank rezistent la apă şi praf, dar şi la şocuri mecanice, lucru cu care nu multe baterii se lauda. Poate absorbi şocuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×