Turul Magazinelor #223: Turul consolelor şi scaunelor de gaming, al joystick-urilor şi meselor de gaming

1.609 ori
<b>Turul Magazinelor #223: Turul consolelor şi scaunelor de gaming, al joystick-urilor şi meselor de gaming</b>Gaming-ul este parte din viața noastră, la fel ca muzica și pentru cei care preferă jocurile video pe dispozitive multiple avem astăzi o serie de recomandări variate. De la consola Xbox One S 500 GB și până la mese de gaming, toate acestea sunt

Ştiu că unii dintre voi dau capacitatea sau se pregătesc pentru bac în aceste zile şi vă înţelegem suferinţa. De aceea am decis să v-o alinăm cu câteva produse de gaming la discount şi preţ bun la retailerii de la noi. Practic, juniorul ar trebui să primească o recompensă dacă ia zecele la examen şi ce poate fi mai bun decât o consolă sau un scaun de gaming, eventual o masă specială pentru cele 3 monitoare ale sale.

1. Consolă MICROSOFT Xbox One Slim 500 GB

Xbox One Slim

Am trecut în revistă toate preţurile consolei Xbox One S de la retailerii de la noi, dar cea mai bună ofertă este de departe cea de la Altex. Aceştia oferă consola Xbox One Slim de 500 GB la preţ cu 200 sau 300 de lei sub rivali. E vorba despre modelul cu 500 GB stocare care aduce suport pentru upscaling 4K în grafica jocurilor, dar şi playback şi streaming 4K pentru filme. Are şi suport HDR şi designul sau e similar cu cel al lui Xbox One X, care s-a inspirat după el.

Avem şi controller Xbox de nouă generaţie la pachet şi odată cu actualizările de software putem rula şi jocuri mai vechi de Xbox sau Xbox 360.

2. Original 8Bitdo Gamepad

Original 8Bitdo Gamepad

Nostalgicii pot achiziţiona de la TomTop.com un gamepad mic şi cu tematică old schoool. Are formatul unui joystick de pe vremuri, de la consolele Nintendo sau Terminator şi costă 34.99 dolari. E compatibil cu terminalele iOS, Android, PC sau Mac, dar şi Linux. Se conectează via Bluetooth 3.0 şi este listat ca suportat în jocuri ca Assassin's Creed 2, Asphalt 8, titluri Final Fantasy, GTA 5 sau NFS, plus Dead Trigger 2.

Are baterie de 480 mAh şi asigură până la 8 ore de autonomie cu o încărcare de 2 ore.

3. Scaun gaming rotativ Kring Loki

Scaun gaming rotativ Kring Loki

Aţi auzit de Revoluţia Preţurilor de la eMAG.ro? Promoţiile mai sunt valabile până mâine inclusiv şi ele includ şi scăderea de preţ pentru scaunul de gaming rotativ Kring Loki, disponibil pe negru sau albastru şi costând 299 lei. Suportă până la 120 de kg şi adâncime de 51 cm. Greutatea este de 17 kg şi acest scaun este acoperit cu piele sintetică.

4. Birou Gaming Arozzi ARENA

Birou Gaming Arozzi ARENA

Ei bine da, există ceva numit "birou de gaming", lucru pe care marturiesc că nu îl ştiam. eMAG.ro vinde aşa ceva la preţul de 1749 lei şi avem aici un setup ideal pentru a aşeza 3 monitoare de gaming, un scaun de gaming în faţa lor. Avem integrat un mouse pad uriaş pe toată suprafaţa biroului, înălţime ajustabilă şi decupaje inteligente pentru integrarea cablurilor de alimentare şi conexiune.

Masa este fabricată din lemn şi metal, este de culoare verde şi cântăreşte 38.8 kg. Se vinde şi pe alte culori, precum roşu sau albastru.

5. Scaun Gaming Playseat Alcantara

Scaun Gaming Playseat Alcantara

Cine are de spart fonduri ceva mai serioase, poate opta pentru scaunul de gaming Playseat de la evoMAG.ro, care costă 1362 lei. Nu este doar un scaun clasic de birou, ci ceva mai apropiat de cockpit-ul unui simulator de Formula 1. Integrează un scaun de maşină REAL, acoperit cu piele neagră şi vinil, cu finisaje de calitate. În spate se află o structură puternică de oţel şi acest rig este clar gândit pentru simulatoarele auto.

Suportul pentru volan este compatibil cu cele mai multe volane de pe piaţă şi avem şi un sistem de montare a pedalelor. Totul este compatibil cu tipuri foarte variate de corpuril de la cele de adulţi, la cele de copii mici. Sistemul e uşor de asamblat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×