Nokia 3310 (2017) trece prin testele lui JerryRigEverything: zgâriat, ars şi îndoit, greu de ucis partea... 6

1.250 ori
<b>Nokia 3310 (2017) trece prin testele lui JerryRigEverything: zgâriat, ars şi îndoit, greu de ucis partea... 6</b>Am văzut drop test-uri cu Nokia 3310 (2017), care l-au scos în evidenţă ca un terminal foarte rezistent. Acum e rândul lui JerryRigEverything să îl treacă prin testele sale obişnuite, care sunt cam draconice pentru un feature phone, ce nu are avantajul..

Am văzut drop test-uri cu Nokia 3310 (2017), care l-au scos în evidenţă ca un terminal foarte rezistent. Acum e rândul lui JerryRigEverything să îl treacă prin testele sale obişnuite, care sunt cam draconice pentru un feature phone, ce nu are avantajul metalului şi sticlei. Să vedem totuşi cum a supravieţuit terminalul.

După cum probabil ştiţi deja, terminalul este fabricat din plastic şi ca atare e foarte uşor de zgâriat. Clipul începe cu prezentarea telefonului şi a unei clone din China. La testul de zgâriere cu acel vârf ascuţit, ecranul se zgârie la nivelul 3 din 9, în condiţiile în care un smartphone se zgârie la nivel 6. Ecranul e acoperit cu plastic şi nu cu vreo protecţie specială.

Şi butoanele din plastic se zgârie destul de uşor, ca şi spatele şi lentila camerei. Testul cu bricheta ne-a adus o ardere a stratului exterior în aproximativ 20 de secunde. La testul de îndoire, terminalul se îndoaie puţin, dar nu cade ecranul sau tastatura, cum te-ai aştepta poate de la un feature phone. Şi Jerry a pus multă presiune pe device, care nu a cedat, rămânând perfect funcţional şi destul de arătos pentru a fi vândut la mâna a doua.

Urmează acum un teardown conform lui Jerry. Per total Nokia 3310 (2017) e destul de rezistent la activităţi de zi cu zi, sau unele mai hardcore.

 

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×