Turul Magazinelor #286: Turul tabletei strict necesare, al monitorului 4K de grafician și clonei perfecte de Apple Watch

1.224 ori
<b>Turul Magazinelor #286: Turul tabletei strict necesare, al monitorului 4K de grafician și clonei perfecte de Apple Watch </b>Ne continuăm plimbarea prin magazinele online și astăzi vă propunem o serie de produse din categorii diferite ce se remarcă prin funcționalitate și bineînțeles preț. Avem pe lista de recomandări o tabletă strict necesară, un monitor 4K ce poate

Turul acesta e destinat pentru două tipuri de clienți: cei cu mare dare de mână și cei cu posibilități limitate. Pe de o parte avem prețuri foarte atractive, iar pe de altă produse premium, care sunt utile celor care chiar le folosesc pentru munca profesioniștilor. Includem aici monitoare 4K, prelungitor profi controlat prin smartphone, dar și o tabletă ASUS la capătul entry level al spectrului.

1. Prelungitor Revogi SOW323 cu 6 prize controlat prin smartphone

Revogi SOW323

Cine are nevoie de un prelungitor de priză inteligent poate apela la acest model Revogi, disponibil la un preț e drept peste medie. Se găsește deocamdată doar la Conrad. Se poate controla de pe smartphone și vine și cu suport WiFi, LAN sau USB. Are mufă de încărcare USB, funcție master/slave și protecție pentru copii.

2. Combină frigorifică Indesit CAA 55

Indesit CAA 55

Indesit este o marca bunicică de electrocasnice, ca atare ne intrigă prețul practicat de eMAG.ro pentru o combină frigorifică a acestui brand, Clasa A+. Are capacitate de 234 litri și folosește senzori speciali care păstrează alimentele proaspete. Senzorii aflați la interiorul frigiderului permit menținerea temperaturii corecte și limitează formarea gheții pe peretele interior al frigiderului. Rafturile sunt realizate din sticlă securizată.

3. Smartwatch Star

Smartwatch Star

Mi se pare "wow" să găsești o clonă de Apple Watch așa arătoasă și nu chiar rea ca dotări la doar 329 lei. O are Quickmobile.ro și vine de la brandul Star. Are un design sportiv și mai șocant e că dispune de o cameră HD, lucru pe care nici măcar Apple Watch nu îl aduce în ziua de azi. Se conectează la telefoane cu iOS sau Android și oferă o rezoluție de 240 x 240 pixeli. Vine cu funcții precum sleep tracker, reminder anti sedentarism și player video chiar. Supradotat aș zice.

4. Tabletă Asus ZenPad Z380M

Asus ZenPad Z380M

Un device de bază și generic că dotări, acest model entry level ASUS impresionează prin prețul de 619 lei la evoMAG.ro. Cu doar 2 GB RAM, 16 GB stocare și ecran HD de 8 inch, e bun ca juniorul să aibă o tabletă cu Android la început de școală, una cât să joace jocuri casual și să vadă și documente Office pentru școală fără stresul unui laptop.

5. Monitor LED 27 Dell P2715Q UHD 4K

Dell P2715Q UHD 4K

Cine cumpără așa un monitor 4K Dell, sigur îl cumpără pentru a face bani cu el. Modelul de față costă 2399 lei la Cel.ro și permite o echilibrare completă a culorilor. Are un reglaj din fabrică de 99% sRGB, cu o acoperire precisă a culorii și adâncime excelentă de 1.07 miliarde de culori. Vine cu unghiuri de 178 grade și suport pivotant.

6. Vernee Thor Plus

Vernee Thor Plus

Acest telefon Vernee Thor Plus e excelent pentru cine vrea un battery phone sau chiar mai mult de atât. Are o baterie uriașă de 6200 mAh, care asigură lejer 3-4 zile de funcționare, dar aduce și un procesor MediaTek octa core, 3 GB RAM și 32 GB stocare. Are cameră de 13 MP în spate și 8 MP în față și costă doar 135 dolari la TomTop.com.

BONUS: mașinuță de curse în cutie de cola super haioasă pentru cel mic: 5.39 euro la GearBest.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×