Turul Magazinelor #339: Turul huselor BMW şi Ferrari pentru iPhone X, al televizorului 4K de 1300 lei şi al saltelei şi vestei cu încălzire electrică

1.721 ori
<b>Turul Magazinelor #339: Turul huselor BMW şi Ferrari pentru iPhone X, al televizorului 4K de 1300 lei şi al saltelei şi vestei cu încălzire electrică</b>În Turul de azi încercam să ne încălzim, fie în faţa unui TV 4K cu preţ accesibil şi care face pe şemineul printr-un wallpaper special, fie prin intermediul unei veste cu încălzire. Am găsit şi o saltea cu încălzire de tip similar şi avem şi accesorii..

În Turul de azi încercam să ne încălzim, fie în faţa unui TV 4K cu preţ accesibil şi care face pe şemineul printr-un wallpaper special, fie prin intermediul unei veste cu încălzire. Am găsit şi o saltea cu încălzire de tip similar şi avem şi accesorii pentru iPhone X, marca BMW sau Ferrari.. Bonus, un scuter electric la discount.

1. Televizor LED 102 cm Horizon 40HL7500U 4K UHD 3 ani garanţie

Televizor LED 102 cm Horizon 40HL7500U 4K UHD 3 ani garanţie

Cu un preţ desprins parcă din perioada lui Black Friday, acest televizor 4K Horizon de 102 cm este probabil cel mai atractiv TV 4K al momentului. Îl găsiţi la Cel.ro, cu un cadou sub forma unui cablu SBOX HDMI de 3 metri. Costa sub 1400 lei şi are o garanţie pe 3 ani binevenită. Se remarcă prin designul cu muchii înguste, dar şi prin tehnologiile Dolby Digital şi DTS-HD, cu sunet high end.

Avem şi Surround via DTS TruSurround, oferind un sunet calibrat realist la nivel de boxe 3.1. Are 2 boxe a câte 8W şi suporta şi playback direct de pe device-uri ataşate la USB.

2. Scuter electric 2Drive X2, roti 6.5 inch, Bluetooth, Remote, Bag, Albastru

Scuter electric 2Drive X2, roti 6.5 inch, Bluetooth, Remote, Bag, Albastru

Orice scuter electric de gen sub 1000 lei e chilipir curat, iar acest model vândut de eMAG.ro la 699 lei reprezintă o ofertă excelentă. Modelul 2Drive X2 are roţi de 6.5 inch, vine cu suport pentru Bluetooth şi atinge viteze de 10 km/h. Poate rula pe o până cu înclinare de 15 grade şi transportă până la 120 de kilograme. Roţile sunt cauciucate pentru extra aderenţă, iar la pachet vine şi o husă de transport.

Are şi telecomanda inclusă în cazul în care vreţi să îl faceţi să transporte câinele sau cumpărăturile.

3. Saltea electrică Beurer TS20

Saltea electrică Beurer TS20

Cine vrea să aibă un pat cald nu mai trebuie să recurgă la antică sticlă cu apă caldă. Avem acum o saltea electrică marca Beurer, la preţ de 179 lei https://www.evomag.ro/Ingrijire-personala-Saltele-Perne-electrice-Saltele-electrice/Beurer-Saltea-electrica-Beurer-TS20-100978.html la evoMAG.ro. E utilă mai ales pentru cei bătrâni, care după cum ştiţi sunt mereu friguroşi (circulaţie slabă). Are numai recenzii pozitive, care lauda materialul de calitate şi raportul bun calitate-preţ. Poate încălzi chiar şi cel mai friguros utilizator.

4. Huse iPhone X de marcă la Quickmobile.ro

Huse iPhone X de marcă

  • Ferrari Husa Capac Spate Heritage Rosu APPLE iPhone X - 99 lei
  • Ferrari Husa Capac Spate Carbon Fiber Negru APPLE iPhone X - 109 lei
  • BMW Husa Capac Spate Aluminium Gri APPLE iPhone X - 99 lei
  • Ferrari Husa Agenda Piele Heritage Quilted Negru iPhone X - 129 lei
  • Ferrari Husa Agenda Heritage Roşu APPLE iPhone X - 129 lei
  • Ferrari Husa Agenda Piele Heritage Quilted Roşu APPLE iPhone X - 129 lei

5. 3-Mode Sound Control LED Glasses

3-Mode Sound Control LED Glasses

Cine o să meargă la party-uri în această perioadă va trebui să aibă şi un outfit cool. Ce poate fi mai cool decât nişte ochelari în gen Kanye West, cu LED-uri sincronizate cu muzica? Costă 10 dolari la GearBest.com şi au 3 moduri de afişaj. Au şi funcţie stroboscopică, LED-uri multicolore şi funcţionează pe bază de 2 baterii AAA, care nu sunt incluse la pachet.

Afişajul LED e controlat pe baza sunetului din jur.

6. Rechargeable Heated Body Warm Vest

Rechargeable Heated Body Warm Vest

Cine pleacă la vânătoare sau în Siberia în această perioadă trebuie să aibă câteva straturi de haine pe el. Sau poate o vestă cu încălzire precum aceasta. Se încarcă via USB, costă 49.99 dolari după o reducere babana la TomTop.com şi arată şi binişor ca design. E unisex, are mărime ajustabilă şi e fabricată din materiale care "respira". Capacitatea bateriei este de 7800 mAh şi poate fi ajustată să se încălzească de la 40 de grade până la 75 de grade.

Pate absorbi şi menţine căldura timp de 3, 4 sau chiar 5 ore.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×