Turul Magazinelor #252: Turul cafetierelor, espressoarelor, preselor pentru cafea

1.098 ori
<b>Turul Magazinelor #252: Turul cafetierelor, espressoarelor, preselor pentru cafea</b>Astăzi avem ceva special pentru iubitorii de cafea de pretutindeni și anume un Tur al cafetierelor, espressoarelor și a preselor pentru cafea. Vă veți putea bucura astfel de cel mai bun gust al cafelei direct din bucătăria voastră și în plus prețurile

Sunteţi nedormiţi? Cafea! Nu aveţi energie? Cafea! Licoarea magică cu boabe din Brazilia sau Etiopia ne-a trezit bunicii şi acum ne trezeşte şi pe noi, dar cu mai multe arome şi pregătită mai cu ştaif de cele mai moderne espressoare, cafetiere şi prese. Avem astfel de device-uri mai jos, unele la reducere, altele la preţ care le face bune doar pentru restaurante.

1. Cafetieră Haier BH8268 

Haier BH8268

La GearBest.com găsim la preţul de 99.85 dolari o cafetieră clasică, ca pe vremuri. Integrează atât un mecanism de râşnit cafeaua şi aveţi opţiunea de a folosi boabele de cafea sau cafeaua deja râşnita. Capacitatea este de 4 ceşti şi există un mecanism special care separa resturile de la râşniţa de cafea, pentru a curăţa mai uşor maşinăria.

Designul este legant, cu oţel inoxidabil pentru decoraţii. Avem şi protecţie pentru supraîncălzire şi funcţie care menţine cald lichidul 30 de minute.

2. Cafetieră cu boabe Miele CM6110 OBSW

Miele CM6110 OBSW

Trecem la nivelul high end cu un model Miele, la preţul de 4.599 lei la eMAG.ro. Oferă opţiuni pentru 7 sortimente de cafea şi are capacitate de 1.8 litri. Aceasta este o cafetieră cu boabe, dar are şi rol de espressor. Presiunea este de 15 bari, iar aparatul poate realiza cafea, cafea lungă, caffe latte, espresso, latte macchiato, ristreto şi cappuccino. Are şi o funcţie specială pentru păstrarea aromei boabelor măcinate.

E fabricat din materiale premium şi uşor de curăţat.

3. Cafetieră Kenwood K Mix

Kenwood K Mix

La un preţ mult, mult mai accesibil găsim o cafetieră Kenwood la eMAG.ro. Este disponibilă în ediţie limitată şi are un design exclusivist. Are o carcasă metalică şi un sistem încorporat care aromează cafeaua. Foloseşte filtru de cafea şi filtru de hârtie. Mai oferă şi suport pentru ceşti şi poate prepara până la 6 ceşti de cafea. Capacitatea rezervorului de apă este de 0.6 litri.

4. Espressor PHILIPS HD8834/19

PHILIPS HD8834/19

În zona midrange spre premium găsim un preţ bun pentru un espressor Philips la Elefant.ro. Acest model costă 2899 lei şi oferă o capacitate de 1.8 litri pentru lichid. Ştie să prepare şi espresso şi cappuccino şi are râşnite 100% ceramice, deci nu veţi simţi vreun gust metalic după râşnire. Veţi putea alege concentraţia cafelei, temperatura şi lungimea cu ajutorul unui display.

Are şi un vas integrat special pentru lapte. Poate pregăti în avans cafeaua în vreme ce voi faceţi altceva.

5. Presă pentru cafea Kitchen Craft 

Kitchen Craft

Presa pentru cafea este un instrument simplu, dar necesar pentru cei care vor o aromă pură şi bogată a cafelei. Are rolul de a presa cafeaua în cafetiere sau espressoare şi a intensifica aroma. Costă 98 lei la Elefant.ro.

6. Espressor profesional Polti Aroma Catering cu capsule

Polti Aroma Catering

Revenim în zona profi cu un espressor cu preţ de 3499 lei la Cel.ro, după o reducere considerabilă. Suportă capsule pentru preparat cafea rapid. Primiţi cadou 200 de porţii de cafea şi aveţi garanţia de utilizare în baruri şi cafenele fără probleme. Faţă de modelele de mai sus puteţi prepara şi ceai, infuzii şi alte băuturi calde. Există o structură din otel-inox cu placa de încălzire rapidă. Veţi putea prepara 3 cafele în acelaşi timp şi există şi o ţeavă pentru abur şi pentru apa caldă.

Rezervorul de apă de 5 litri e cel mai generos din acest top.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×