Evenimentul de lansare pe plan european al lui ASUS ZenFone 4 va fi transmis live astăzi de la 19:30 (ora României)

1.010 ori
<b>Evenimentul de lansare pe plan european al lui ASUS ZenFone 4 va fi transmis live astăzi de la 19:30 (ora României)</b>Cu toate că seria de terminale ASUS ZenFone 4 a fost deja anunțată de ceva timp la nivel global, astăzi are loc evenimentul de lansare pe plan european pe care compania taiwaneză îl desfășoară în Roma, Italia. Avem și noi un trimis la fața locului

Deși taiwanezii de la ASUS au prezentat oficial noua serie de terminale ZenFone 4 la mijlocul lunii august, astăzi este momentul ca producătorul de față să își aducă smartphone-urile și pe plan european. În acest sens are loc un eveniment de presă chiar astăzi de la ora 19:30 (ora României), conferință organizată în Roma, Italia unde avem și noi un trimis oficial, pe colegul Alex care ne va aduce handson-uri și impresii despre noile terminale!

ASUS ZenFone 4

Așa cum știți deja, gama ZenFone 4 este compusă din mai multe modele cuplate două câte două. Avem în primul rând duo-ul ZenFone 4 și ZenFone 4 Pro, apoi modelele axate pe captura selfie numite ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro și nu în ultimul rând cuplul ZenFone 4 Max și ZenFone 4 Max Plus care se laudă prin baterii generoase aduse la interior.

Dintre toate acestea cel mai atractiv pare a fi ZenFone 4 Pro care vine cu display FHD AMOLED de 5.5 inch, procesor Snapdragon 835, 6 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash, cu difuzoare stereo și cu o cameră duală de 12 megapixeli în spate ce filmează 4K și care oferă zoom optic 2x. Nici celelalte modele nu se prezintă rău la nivel de dotări, iar pentru a afla prețurile recomandate pe plan european puteți urmări evenimentul ce începe la ora 19:30! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×