Turul Magazinelor #299: Dronă de Halloween, ceas bărbătesc minimalist, pachet de accesorii Galaxy S8 şi cel mai ieftin televizor 4K

1.702 ori
<b>Turul Magazinelor #299: Dronă de Halloween, ceas bărbătesc minimalist, pachet de accesorii Galaxy S8 şi cel mai ieftin televizor 4K</b>Încheiem această săptămână cu o nouă ediție din Turul Magazinelor, una în care am adunat laolaltă o mulțime de produse interesante. Avem pe listă un televizor 4K Ultra HD la preț special, o dronă de Halloween ce va face senzație pe 31 octombrie

Dacă e weekend şi plouă cu găleata mai bine staţi în casă, evitaţi răceala şi faceţi shopping online. M-am ferit până acum să vă propun măşti de Halloween şi alte accesorii, dar azi nu scăpaţi, pentru că avem o dronă specială cu craniu pentru celebra sărbătoare americană. Am găsit şi o pereche solidă de bocanci pentru drumeţii, un ceas bărbătesc minimalist şi un Samsung Starter Kit pentru Galaxy S8. Mai multe găsiţi mai jos, inclusiv cel mai ieftin televizor 4K văzut de mine până acum.

1. Televizor LED Horizon 40HL7510U 4K

Horizon 40HL7510U

Începem direct cu bunătăţile, cu cel mai ieftin televizor 4K, marca Horizon. Acesta este un televizor LED smart, vândut de către evoMAG.ro la un preţ extrem de mic. Pe lângă rezoluţia Ultra HD, are şi WiFi, CI+ şi o muchie foarte îngustă a panoului. Oferă şi acustică Dolby Digital şi DTS-HD şi beneficiază de 2 difuzoare de 8W integrate. Are şi două porturi HDMI, 1 port USB 2.0 şi suport pentru tehnologie Clear Motion Engine, care oferă o claritate deosebită a imaginilor în mişcare.

2. Slow cooker Crock-Pot

Slow cooker Crock-Pot

Uneori e bine să găteşti şi la abur şi să ai răbdare, pentru o mâncare zemoasă şi mai sănătoasă. eMAG.ro propune câteva reduceri pentru electrocasnice şi diferite produse pentru casă, inclusiv pentru bucătărie. Ca atare acest slow cooker ajunge să coste 249 lei. Are un volum de 3.5 litri şi 2 setări de gătit, plus vas de ceramică detaşabil. Este fabricat din inox, iar modurile de utilizare sunt High şi Low.

Pe modul High avem un timp de preparare mai mic, iar pe modul Low acesta creşte şi vă oferă pauza şi timpul liber necesar. O opţiune binevenită pentru momentul când întârzie musafirii este "Păstrare la Cald".

3. Samsung Starter Kit 2 pentru Galaxy S8

Samsung Starter Kit 2

În general la puţin peste 200 de lei îţi cumperi un încărcător wireless pentru Samsung Galaxy S8. Acum mulţumită unei reduceri la Germanos.ro îţi cumperi un întreg starter kit Samsung, la suma de 219 lei. E destinat aceluiaşi telefon flagship şi include un stand de birou cu încărcare wireless, capac de protecţie Clear Cover pentru Galaxy S8, folie de protecţie şi cablu USB.

4. Ceasuri bărbăteşti Picto

Picto

Dacă vi se părea că brăţările de fitness Misfit sunt minimaliste, staţi să vedeţi ce oferă Picto. E vorba despre ceasuri bărbăteşti cu design minimal, pe care le găsiţi la Watchshop.ro, de la 589 lei. Există modele cu curea din silicon sau piele, pe alb, negru şi gri, dar şi un portocaliu fistichiu. Ceasurile rezistă la apă până la 5 ATM, au mecanisme japoneze, sunt unisex chiar unele dintre ele şi au material geam din cristal mineral.

Sistemul de închidere e pe bază de cataramă standard.

5. Dronă Halloween

Dronă Halloween

E una să cumperi o mini dronă şi altceva să cumperi o dronă specială de Halloween, care face să zboare un craniu luminos şi căreia îi poţi ataşa şi un cearşaf să o faci fantomă. Ceva de gen vinde TomTop.com la preţul de 99.99 dolari. Vine cu telecomanda la pachet şi are lumini LED care o fac să se remarce noaptea şi să fie mai uşor de urmărit la distanţă. Craniul e punctul forte, montat pe acest quad copter.

Vehiculul zburător are giroscop pe 6 axe pentru stabilizare şi există o funcţie de întoarcere automată, astfel că la o apăsare de buton drona se întoarce înapoi la voi imediat.

6. Bocanci

Bocanci

Ştiu că mă iau strict după look aici, dar îmi plac maxim aceşti bocanci masivi. Par gata să ia cu asalt piscurile şi zăpezile, sau măcar noroaiele Capitalei. Costă 54.99 dolari la GearBest.com, rezistă la apă şi sunt realizaţi din piele şi velur. Au aderență crescută, permit aerului să treacă şi sunt ideali pentru exterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×