Turul Magazinelor #316: reducere de Halloween la placa grafică GTX 1060, telefon accesibil cu ecran AMOLED, încărcătoare wireless pentru iPhone 8

1.366 ori
<b>Turul Magazinelor #316: reducere de Halloween la placa grafică GTX 1060, telefon accesibil cu ecran AMOLED, încărcătoare wireless pentru iPhone 8</b>Pentru că Halloween-ul ne bate la ușă avem astăzi pentru voi o reducere interesantă din campania asociată acestei sărbători a unui retailer. Este vorba despre o placă grafică GTX 1060 care va încânta orice gamer care vrea să joace în aceste

Azi am făcut o pasiune pentru gadget-urile fără fir, având pentru voi încărcătoare wireless pentru iPhone 8, interfon digital pentru cel mic şi un difuzor Bluetooth cu rol de încărcare wireless. Totul e fără fir, în afară de bestia de placă grafică oferită de eMAG.ro cu preţ special de Halloween. Avem şi un proiector LED la super preţ.

1. Placă video Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1060 Xtreme Edition

Gigabyte AORUS GeForce® GTX 1060 Xtreme Edition

Toamna se numără lansările de jocuri, cu Assassin's Creed Origins şi Wolfenstein 2 lansate săptămâna trecută, iar peste câteva zile vine şi noul Call of Duty. Ca atare trebuie să vă înnoiţi rig-ul de gaming, cu o placă grafică nouă. eMAG.ro are o super reducere de Halloween pentru placa GeForce GTX 1060 Xtreme Edition, cu 6 GB memorie, în versiunea AORUS de la Gigabyte. Preţul e foarte bun şi avem o placă grafică lejer capabilă şi de acţiune în zona VR.

O placă specială de cupru ajută la disiparea căldurii lui GTX 1060, astfel că nu vor fi probleme cu supraîncălzirea.

2. Samsung Galaxy J3 (2016)

Samsung Galaxy J3 (2016)

Unul dintre cele mai accesibile telefoane cu ecran AMOLED, Samsung Galaxy J3 (2016) are şi un design destul de atractiv şi acum vine cu preţul de 599 lei la evoMAG.ro. Avem de-a face cu un telefon entry level, cu 8 GB stocare şi 1.5 GB RAM, dar eu zic că poate rula Android Nougat fără probleme. Mai e până acolo, pentru că telefonul vine cu Android 5.1.1 şi e o pâine cam mare de mâncat şi până la Marshmallow.

Bateria de 2600 mAh sună binişor şi mă aştept să prindem un sezon de Netflix ca playback. Camerele sunt modeste la 5 MP şi 2 MP, dar la aşa un preţ ne mulţumim cu ce primim.

3. AZPEN D100 Qi Wireless Charger

AZPEN D100 Qi Wireless Charger

Prima oară am crezut că vedem o tabletă Lenovo Yoga Tab aici, dar când colo e vorba despre un difuzor Bluetooth, care are şi rol de încărcător wireless. Costă 59.99 dolari la GearBest.com şi vine cu multiple dotări şi funcţii. Oferă încărcare wireless Qi, acustică HiFi, slot microSD, două porturi USB şi are şi un mecanism care se iluminează plăcut atunci când ascultaţi muzică.

Are butoane capacitive şi un joc de lumini LED în ton cu muzica. Suportă apelare hands free chiar şi puteţi încărca 3 device-uri simultan pe acest pad.

4. Încărcătoare wireless compatibile cu iPhone 8 la Quickmobile.ro

Incarcator wireless

  • Yuppi Love Tech Încărcător Wireless Albastru - 99 lei
  • Mophie Încărcător Wireless Birou Negru - 249 lei 
  • Star Suport Auto Magnetic Cu Încărcare Wireless - 99 lei 

5. Interfon digital pentru monitorizare bebeluşi 

Interfon digital pentru monitorizare bebeluşi

În loc să cheltuiţi şi 1000 de lei pe camere complexe de monitorizare a celui mic sau să încropiţi un sistem folosind walkie talkie-uri, avem o alternativă pentru voi. E vorba depre un interfon digital discret, vital pentru a identifica dacă pruncul respiră OK, se îneacă, tuşeşte sau plânge. Marketonline.ro îl vinde la 149 lei. Are indicator de alimentare cu LED, microfon, zonă de acoperire de 60 de metri pătraţi.

6. Proiector GT-S8 

Proiector GT-S8

Preţul este excelent pentru acest proiector LED, care creează un veritabil home theater acasă. Costă 74.99 dolari la TomTop.com şi poate proiecta imagini cu diagonală până la 120 inch. Lampa sa asigură până la 20.000 de ore de funcţionare, iar luminozitatea este de 1600 lumens. Rezoluția nativă este de 800 x 480 pixeli, dar se oferă upscalling la rezoluție Full HD.

Avantajul maxim e că avem difuzoare stereo integrate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×