Turul Magazinelor #376: Două produse pentru gamerii hardcore, baterie externă la preţ super mic, Galaxy S8 începe să fie mai ieftin şi apar şi accesorii de Galaxy S9

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.664 ori
<b>Turul Magazinelor #376: Două produse pentru gamerii hardcore, baterie externă la preţ super mic, Galaxy S8 începe să fie mai ieftin şi apar şi accesorii de Galaxy S9</b>Revenim astăzi cu Turul Magazinelor și avem pentru voi numeroase produse pe listă, de la o consolă Xbox One X resigilată la preț bun, până la o reducere ce duce prețul lui Samsung Galaxy S8 sub pragul de 2.800 lei ce nu sună deloc rău ținând

V-a fost dor de Turul Magazinelor? Ştim că da, pentru că şi nouă ne-a fost. A mai rămas mai puţin de o săptămână până la Valentine's Day şi chiar dacă nu am început încă să vorbim despre parfumuri şi jucării roz, ameninţarea acelei zile şi spectrul său plutesc deasupra noastră ca un nor. Cumva parca avem mai multe produse pentru EL azi, decât pentru EA. Deocamdată am găsit produse de gaming, fie de consolă sau PC, dar şi o baterie externă la super preţ, o husă precoce pentru Galaxy S9 şi un Galaxy S8 la preţ sub pragul de 2800 de lei. Toate acestea şi alte două accesorii ieftine din China le găsiţi mai jos.

1. Samsung Galaxy S8 la reducere

Samsung Galaxy S8

Cel mai accesibil Galaxy S8 în acest moment îl are evoMAG.ro, dintre retailerii mari de la noi. E sub 2800 de lei şi mă aştept să mai pice preţul pe măsură ce ne apropiem de debutul lui Galaxy S9. Telefonul acesta e considerat cel mai atractiv smartphone din 2017. E vorba despre imersivitatea ecranului, autonomia bateriei, calitatea materialelor, performanţa, dar şi camera. Se poate bate şi cu Note 8, iPhone X, Google Pixel 2 XL, nu şi la selfie totuşi, aş zice.

2. Xbox One X resigilat la pret OK

Xbox One X

Cea mai puternică consolă de pe piaţă tot nu a început să aibă un preţ rezonabil, sărind în continuare de 2000 sau 2100 de lei. Xbox One X poate fi totuşi luat ceva mai ieftin de la eMAG.ro, cel puţin în versiunea resigilată. Aşa costă şi 1939 lei, doar cu dezavantajul unui ambalaj original deschis şi a unor mici urme de folosire ale consolei. Reţineţi că vorbim despre o consolă capabilă de grafică 4K aici şi cu capacităţi peste PlayStation 4 şi PS4 Pro. Să vedem şi cum stăm cu lineup-ul de jocuri totuşi... pentru că tot nu a apărut vreun mare joc de consolă în 4K nativ.

3. Placă video MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB

MSI GeForce GTX 1050 Ti

Rămânem în zona gaming-ului, cu o placă grafică destul de puternică, fie că vrei să faci crypto mining sau gaming. evoMAG.ro are o ofertă bună, cu preţ de 1049 lei şi acesta este un model 128 bit cu 4 GB memorie. E bazat pe un proces de fabricaţie de 16 nm, are nevoie de minim o sursă de 300W pe PC şi suporta DirectX 12. Primeşte şi un sistem de răcire activ Dual Slot şi poate fi parte a unui mecanism SLI.

4. Baterie externă Golf Edge 15000mAh

Golf Edge 15000mAh

Cine nu vrea să spargă porcuşorul ceramic pe o baterie externă, poate cumpăra o unitate Golf Edge de 15.000 mAh, care la Cel.ro costă doar 69 de lei. Mai rar o baterie peste 10.000 mAh la sub 200 de lei, dar iată că totuşi se poate. Mai mult decât atât, avem aici un model protejat anti murdărire, alunecare, amprente şi zgârieturi. Are un design inspirat de bateriile externe ceva mai premium, din aliaj de aluminiu. Dacă nu mă înşeală privirea nu mai puţin de 6 porturi vă stau la dispoziţie, două full USB şi două microUSB.

5. Huawei Honor View10

Huawei Honor View10

Unul dintre telefoanele premiate la CES 2018 şi recent anunţate pentru piaţa globală, Huawei Honor View10 a ajuns şi în oferta Quickmobile.ro. Preţul nu e rău deloc, 2.759 lei în condiţiile în care se ia la trântă şi cu Huawei Mate 10 Pro. Are acelaşi CPU, Kirin 970, vine cu 6 GB RAM, baterie destul de generoasă de 3750 mAh şi un ecran de 5.99 inch, cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli.

În spate avem o cameră duală cu senzor de 16 MP + 20 MP, dar fără optică Leica de această dată. Nu mă îndoiesc totuşi că e peste un model Honor 9 să zicem.

6. Adaptor Micro USB to Type-C

Adaptor Micro USB to Type-C

La doar 66 de cenţi găsim la GearBest.com 3 adaptoare microUSB to USB Type-C, care la noi costa câteva zeci de lei bucata. Chilipir? Cred şi eu. E util dacă vă pierdeţi încărcătorul şi cablul USB Type-C şi vreţi să conectaţi un cablu standard USB la un alt încărcător.

7. Pian de buzunar

Pian de buzunar

De-a lungul timpului v-am tot arătat instrumente muzicale trăznite în tururile noastre. Lista culmină acum cu acest model de Kalimba africană, un pian de buzunar cu zimţi metalici, tunaţi încât să scoată sunete pe o anumită frecvenţă unică fiecare. Costă 12.99 dolari la Banggood.com. Sunetele de Kalimba sunt cristaline, asemenea unui pian. În Africa e folosit pentru a chema ploaia şi a scoate răul din bolnavi.

Bonus: Galaxy S9 are deja husă la Quickmobile.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×