Turul Magazinelor #321: Boxă premium Bose, televizor cu WiFi la sub 800 lei, Nokia 8 la super preţ

2.846 ori
<b>Turul Magazinelor #321: Boxă premium Bose, televizor cu WiFi la sub 800 lei, Nokia 8 la super preţ</b>În turul magazinelor de astăzi am inclus pentru voi câteva produse foarte interesante, de la o boxă premium marca bose, la un smartphone high-end Nokia și până la un televizor echipat cu suport Wi-Fi ce se vinde pentru sub 800 lei în acest

Turul de azi include produse atât pentru cei care stau în casă atunci când plouă şi e frig, cât şi pentru cei care se avântă în ploaie şi ceaţă. Avem un telefon Nokia flagship la preţ excelent, o boxă care e scumpă, dar e premium şi oferă sunet la 360 de grade, un telefon midrange clasic Sony şi un grătar ingenios şi foarte ieftin din China.

1. Nokia 8 la preţ excelent

Nokia 8

Câte flagship-uri din 2017, mai ales din a doua jumătate a anului se pot lăuda cu un preț sub 2.500 de lei. Probabil doar un Huawei P10 şi LG G6 se califică aici, dar Nokia 8 cu siguranţă face o impresie excelentă la suma practicată de evoMAG.ro. La urma urmei este singurul telefon de pe piaţă cu optică Carl Zeiss, are cel mai bun procesor Snapdragon, un design arătos şi dotări suficiente cât să ruleze Android Oreo, Android P şi Q fără cusur.

Se remarcă prin captura cu acustică specială OZO şi un Android curat la bord.

2. Televizor LED Smart Wellington 32HD279S

Wellington 32HD279S

Ştiu, ştiu, acesta este doar un televizor HD, nici măcar Full HD, dar pe mine mă intrigă faptul că are WiFi. Costă doar 799 lei la eMAG.ro şi poate fi o soluţie de compromis pentru cineva care vrea să vizioneze YouTube de pe un ecran maricel în dormitor. Ştie şi aplicaţii, precum Netflix, Flickr, Opera TV Store, Facebook, YouTube şi poate fi util pentru relaxare fără PC după o zi de muncă, în faţa unui ecran HD de la cabană, unde nu vreţi să îţi aduci TV-ul 4K.

3. Radio Midland ER300 cu Power Bank şi lanternă

Radio Midland ER300

O unealtă vitală pentru cei care călătoresc în munţi, acest radio AM/FM cu power bank şi lanternă costă 339 lei la eMAG.ro. Vine cu o baterie de 2000 mAh şi are de toate, încărcare solară sau cu dinam, dar şi o lanternă puternică. Are şi funcţie de staţie de urgenţă, iluminare LED de 130 lumens şi permite şi semnalizarea luminoasă prin codul Morse.

Poate încărca telefoane şi alte gadget-uri fără probleme.

4. Boxă portabilă Bose Soundlink Revolve

Bose Soundlink Revolve

Proaspăt intrată în oferta Quickmobile.ro, boxa portabilă Bose SoundLink Revolve costă 1349 lei. Este un produs premium, cu acustica la 360 de grade şi un design ce aminteşte de un difuzor inteligent. Are un design compact şi oferă pană la 12 ore de funcţionare, destul de generos în condiţiile în care majoritatea boxelor de genul oferă doar 5-6 ore de playback. E rezistent la apă şi şocuri şi are butoane dedicate în zona superioară.

Preia şi apeluri şi suporta input vocal pentru Siri şi Google Assistant preluând comenzile şi trimiţându-le spre telefon.

5. Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

Sony Xperia XA este un telefon midrange care se ţine bine şi acum, deşi are un procesor Helio P10 nu chiar modern la bord. Germanos îl are la preţul corect de 749 lei. Când ziceam că se ţine bine mă refeream în special la cameră, care în mod surprinzător prinde culori şi claritate excelentă, chiar si la filmare. Nici camera selfie nu e rea, iar ecranul a fost mai luminos decât cel de la Huawei P9 Lite sau Moto Z Play.

6. Cuptor portabil

Cuptor portabil

Conceptul unui cuptor portabil din oţel la doar 13.99 dolari uimeşte. Găsiţi acest produs la TomTop.com, iar el vine sub forma unor plăci metalice, cu găuri speciale pentru aerisire, pe care le puteţi asambla ca un cub şi crea un soi de sobă, cuptor sau grătar ad hoc. Încape în rucsac.

7. Sonerie smart

Sonerie smart

Cine nu vrea să spargă sute de dolari pe un kit de securitate pentru locuinţă, poate achiziţiona doar această sonerie smart de la GearBest.com. Costă 29.99 dolari şi integrează o cameră de 1 MP cu flux 720p video şi conexiune WiFi. Are şi night vision şi se poate conecta la 5 terminale simultan.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×