iPhone-ul pliabil e cu un pas mai aproape! LG Display colaborează cu Apple la proiect

973 ori
<b>iPhone-ul pliabil e cu un pas mai aproape! LG Display colaborează cu Apple la proiect</b>Americanii de la Apple au mai multe proiecte în plan, unul dintre acestea fiind și un iPhone pliabil aparent. Detalii despre acesta ies astăzi la iveală prin intermediul unui raport sud-coreean. Aici se afirmă faptul că partenerul firmei din Cupertino

Următorul pas în evoluţia lui Apple iPhone e probabil schimbarea de format şi eventual trecerea la un device pliabil. Întrezărim această perspectivă datorită unui parteneriat proaspăt între LG Display şi Apple, pe care îl analizăm mai jos.

Surse din Coreea de Sud au confirmat că LG Display şi firma din Cupertino au început să lucreze la un iPhone care se poate îndoi. Nu e vorba doar despre o balama între două ecrane, ci de un terminal cu un panou OLED flexibil. Compania-soră LG Innotek s-ar ocupa de dezvoltarea unor componente şi plăci de bază cu zone rigide şi unele flexibile, cunoscute drept RFPCB.

Nu ar trebui să jubilăm prea rapid totuşi, pentru că producţia va începe de abia din 2020. Asta inseamnă că Apple va prefera să aştepte şi să vadă cum rivalii săi dau greş cu diferite experimente. Mă gândesc aici la Samsung Galaxy X poate, eventual la ZTE Axon M. Chiar şi Galaxy X va fi disponibil în număr foarte limitat de unităţi şi doar în Coreea de Sud, deci şi Samsung este în expectativă.

În acest moment Samsung este furnizor exclusiv de panouri pentru cel mai nou iPhone, iPhone X, singurul model cu ecran OLED de la Apple. LG Display începe totuşi să devină un partener vital, pentru că în zona LCD a lucrat cu Apple ani buni, fiind furnizor exclusiv pentru iPad-uri o bună perioadă de timp. Rămâne de văzut şi ce alte companii se vor mai arunca în războiul flexibilităţii şi cred că şi LG ar putea avea un terminal propriu în laboratoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×