Turul Magazinelor #304: mecanism anti stres la birou, masă de tenis la preţ de nerefuzat, maşină de spălat Arctic la reducere

1.918 ori
<b>Turul Magazinelor #304: mecanism anti stres la birou, masă de tenis la preţ de nerefuzat, maşină de spălat Arctic la reducere</b>Pentru că este weekend ne gândim și la metode de distracție și pentru asta am inclus în Turul Magazinelor de astăzi o masă de ping-pong în toată regula pentru a petrece timpul alături de prieteni într-un mod interactiv. Pe listă avem desigur și alte

Turul de azi e pentru persoane stresate, stresate de munca la birou, stresate de lipsa de hobby şi stresate de maşina aia de spălat stricată. Ca atare avem produse pentru destresare, o masă de tenis la preţ prea bun şi un telefon Motorola midrange bun anul trecut şi bun anul acesta. Avem şi o cameră 4K de acţiune la discount excelent şi toate acestea se află mai jos.

1. Masă Tenis Kondition

Masă Tenis Kondition

Ştiu multă lume care se duce la un fel de "băruleţ", o chestie gen crâşmă judeţeană doar pentru că au masa de ping pong sau biliard. Nu e mai bine să ai propria ta masă? eMAG.ro vine în întâmpinarea acestui hobby, prin intermediul unei mese de tenis pliabile, marca Tenis Kondition. Are o reducere foarte însemnată, picând serios sub 2.000 de lei. Este fabricată din aluminiu, se foloseşte la exterior şi poate fi pliată.

Vine cu fileu de tenis la pachet şi are blat din melamină de 6 mm, faţă de 4 mm cât au unele mese din această gamă de preţ.

2. Maşină de spălat Arctic EF5100A+

Arctic EF5100A+

Ştiu că eram încântat de ideea unei maşini de spălat Arctic care picase puţin sub 1000 de lei cu câteva luni în urmă. Acum avem chiar un model de acest tip la suma de 739 lei la evoMAG.ro. Este un model de 1000 RPM, Clasa A+, cu încărcare frontală şi capacitate de încărcare de 5 kilograme. Are un sistem electronic special de control al balansului. Are şi funcţie de blocare acces copii şi un consum mediu anual de apă de 9900 de litri.

Greutatea netă este de 55 kilograme.

3. H9 Ultra HD 4K Action Camera

H9 Ultra HD 4K Action Camera

Se găsesc rar camere de acţiune 4K, care să fie şi bune şi ieftine. Acesta este un caz fericit, GearBest.com oferind la suma de 43.77 dolari acest model, cu WiFi şi câmp de vizualizare de 170 de grade. Are un ecran LCD de 2 inch şi captură wide angle. Filmează 4K, are baterie de 1050 mAh şi slot microSD pentru stocarea capturilor. Se poate conecta la o aplicatie Ez iCam şi se poate conecta lejer atât la telefoane Android, cât şi iPhone-uri.

Este un produs ideal pentru ciclism, skateboarding, şofat, scufundări şi altele de gen.

4. Moto G4

Moto G4

Germanos are la oferta telefonul midrange Moto G4, care a făcut o figură frumoasă acum un an, la capitolul cameră şi baterie. Costă doar 739 lei şi impresionează plăcut prin bundle-ul, care aduce la pachet o pereche de căşti JBL Earbuds L10A. Căştile sunt unele excelente, peste medie, aproape de premium chiar. Moto G4 este un telefon comod, cu ecran luminos, baterie de calitate şi acustica bunicică. Are şi avantajul ca nu are bloatware şi vine cu un OS curat.

5. Sac de box pentru birou

Sac de box pentru birou

Te enervează şeful, ai un deadline care se apropie, PC-ul îţi merge prost... te sună soţia. În loc să dai un pumn în masă sau uşă ca Alibec la Steaua, poţi folosi acest mic sac de box pentru birou, pe care îl poţi pocni lejer câtă vreme nu ricoşează în laptop sau imprimantă. E bun pentru adulți şi pentru cei mici şi costă doar 6.51 dolari la TomTop.com. Cântăreşte 700 de grame, este elastic şi are un arc special, care îl face să revină după boxare.

6. Bonus

Fashiondays.ro are un Weekend Sale, cu tăieri de preţ până la 60% în perioada 14-15 octombrie. Am văzut nişte încălţăminte Puma cu reduceri de peste 50%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×