Turul Magazinelor #370: Turul maşinii de cusut şi al mopului multifuncţional, plus laptop Core i7 la preţ bun, masă de ping pong şi altele

1.387 ori
<b>Turul Magazinelor #370: Turul maşinii de cusut şi al mopului multifuncţional, plus laptop Core i7 la preţ bun, masă de ping pong şi altele</b>Printre produsele ce s-au strecurat astăzi în turul magazinelor avem o mașină de cusut, un mop multifuncțional, dar și un laptop echipat cu procesor Intel Core i7. Mai avem pe lista de recomandări și o masă de ping pong pentru a continua

Încercam să introducem şi ceva produse mai sportive în tururile noastre de magazine, pentru a preveni sedentarismul. Ca atare începem să ne mişcăm cu ajutorul unei mese de ping pong, la reducere, dar şi să ajungem în colţuri ale casei încă neexplorate de mop cu un accesoriu special. Pentru cei care îşi trăiesc viaţa la maxim avem accesorii speciale pentru montat camere de acţiune pe cască. La acestea se adăugă un laptop, maşina de cusut şi încă un mop deştept.

1. Masă tenis Kondition

Masă tenis Kondition

Chiar dacă tenisul de masă e ceva mai haios, distractiv şi... comod de jucat afară, în această perioadă friguroasă îl joci mai degrabă în casă. Cei cu sufragerii mari sau cei cu o cameră goală pot cumpăra această masă de tenis Kondition de la eMAG.ro, la o sumă sub 700 de lei. Cumva România se numără printre marile campioane la tenisul de masă, deci acest sport e apreciat şi bine văzut la noi.

Masa de aici e bună pentru interior, este fixă şi destinată celor cu nivel de pregătire de începător sau intermediar. Are cadrul metalic şi este pliabilă.

2. iHunt Hero

iHunt Hero

Atunci când scoteam acest telefon din cutie cu câteva săptămâni în urma costa 575 lei în urma unei reduceri. Acum iată-l redus din nou la 499 lei. Avem de-a face cu un telefon arătos, care aminteşte de un Bluboo S1 în zona frontală, cu un ecran cu muchii foarte înguste, plus o cameră duală în spate. Are şi 2 GB RAM, 16 GB stocare, scanner de amprente şi o baterie generoasă de 3000 mAh.

Ecranul arată spectaculos, aşa cum se vede şi în unboxingul nostru.

3. Laptop Dell Inspiron 5767 

Dell Inspiron 5767

Uitaţi-vă în orice redacţie de ştiri din România şi o să vedeţi o grămadă de laptop-uri Dell. De ce? Pentru că sunt fiabile, rezistă la scandal şi în general priesc în mediul business şi de comunicaţii. Un model Inspiron de acest tip am găsit şi noi, cu un preţ bun la Cel.ro. Costă 3.299 lei şi aduce un procesor Intel Core i7 (Kaby Lake), 1 TB stocare şi 8 GB RAM. Cel mai bun aspect aici e probabil ecranul de 17 inch, cu rezoluţie Full HD. Talia este destul de subţire, la 25.3 mm, iar ca OS primim Ubuntu.

4. Mop electric inteligent Xiaomi

Mop electric Xiaomi

Proaspăt ajuns în oferta celor de la Quickmobile.ro, acest mop inteligent o să vă scape de multă muncă fizică. Costă doar 599 lei şi vine cu un motor cu frecvenţa de 1000 de mişcări/minut. Are o autonomie de 50 de minute, putând curăţa o suprafaţă de 100 de metri pătraţi de 3-4 ori. Mopul vine cu un compartiment special în care adăugaţi apă, iar apoi trebuie doar să apăsaţi pe butonul Start şi să îl manevraţi în direcţia dorită pentru a curăţa podeaua. Nivelul de zgomot este scăzut, doar 68 decibeli.

5. Maşină de cusut TOYOTA ECO17C

Maşină de cusut TOYOTA ECO17C

Altex.ro taie din preţurile electronicelor şi electrocasnicelor sale, astfel că o maşină de cusut Toyota ajunge să coste 500 de lei doar. Nu se ştie niciodată când crapă pantalonii, se rupe un nasture sau se strică uniforma celui mic, deci e util şi un astfel de aparat în casă. Acesta este un model old school, electromecanic, cu butoniera în regim semi automat. Are şi cusătura elastică pentru materiale gen jerseu.

6. Mop multifuncțional 

Mop multifunctional

Că tot am menţionat mopurile mai sus, aici avem un fel de "mop cu selfie stick", ca să îi zic aşa. Costă 36,66 dolari la Banggood.com şi va permite să ajungeţi în acele zone pe care nu credeaţi că le veţi mai curăţa vreodată. Are capete speciale pentru chiuvetă, pentru cadă, colţurile tavanului, podea şi colţul cabinei de duş şi zonele din baie sau bucătărie în care ajungeţi mai greu.

7. Accesorii pentru cască

Accesorii casca moto

La GearBest.com am găsit accesorii speciale care va permit să montaţi camerele de acţiune pe casca voastră de motocicletă sau bicicleta. Costă 29.99 dolari un kit de genul şi este compatibil cu produse GoPro, Xiaomi Yi şi camerele de acţiune SJCAM. Are un fixaj bine strâns, pe dimensiuni de căşti între 54 şi 62 cm, plus un mecanism anti soc cu protecţie pentru cameră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×