Turul Magazinelor #258: ventilator smart, aparat de făcut gheaţă şi răcitoare de vin + aer condiţionat portabil

1.322 ori
<b>Turul Magazinelor #258: ventilator smart, aparat de făcut gheaţă şi răcitoare de vin + aer condiţionat portabil</b>Căldura de afară ne consumă orice strop de energie, dar noroc cu aparatele de aer condiționat care ne fac viața ceva mai ușoară în aceste zile. Pentru că avem nevoie de răcorire urgentă ne-am decis ca în turul de astăzi să vă prezentăm o serie de

Pentru că ne-a dovedit căldura, azi am orientat turul magazinelor spre RĂCOARE. Sfânta răcoare, atât de necesară la 40 de grade e abordată prin aparate de făcut gheaţă, prin ventilatoare smart şi răcitoare de vin plus aparate de aer condiţionat. Toate acestea se află mai jos.

1. Aparat de aer condiționat - Xiaomi Smartmi 

Xiaomi Smartmi

Xiaomi face de toate şi când zic de toate mă refer inclusiv la acest ventilator inteligent, care costă 149.99 dolari la TomTop.com. În primul rând are marele avantaj că nu este legat la fir şi poate fi mutat oriunde şi oricând. E construit cu un sistem special de ventilare, care simulează vântul. Oferă 16 ore de autonomie, pe baza unei baterii de 33.6 Wh şi are un nivel de zgomot de doar 29 dBA.

Cântăreşte 3.4 kg şi poate fi controlat de pe smartphone.

2. Răcitor vin termoelectric pentru 18 sticle, Hyundai, HYU VIN 18

HYU VIN 18

E mai mare păcatul să ai un vin scump de câteva sute de lei sau poate chiar mii de lei şi să fii nevoit să îl serveşti cald. E drept că unele vinuri se servesc la temperatura camerei, dar în această vară toridă, temperatura camerei poate însemna şi 30 de grade, ceea ce nu e OK. eMAG.ro ne propune un răcitor de vin termoelectric, contra sumei de 699 lei. Pedigree-ul sau e bun, fiind vorba de brandul Hyundai aici.

Stochează până la 18 sticle şi are un design elegant, numai bun pentru baruri să zicem. Temperatura minimă este de 12 grade Celsius.

3. Răcitor de aer TAURUS R 750

WHIRLPOOL AGB 022

Pentru acele camere în care aerul condiţionat nu ajunge din sufragerie, precum dormitoarele aflate în capătul casei, ar fi util un ventilator de mare capacitate. evoMAG.ro are unul puternic de 65 W, care costă 799 lei în varianta standard sau 549 lei resigilat. Are rotiţe, deci poate fi mutat prin casă şi acest răcitor de aer are şi rol de dezumidificator şi purificator de aer. Cântăreşte 6 kilograme şi are filtru lavabil.

4. Aparat de aer condiţionat portabil Vortex VAP-T09E 

Vortex VAP-T09E

Un produs rival vine de la Cel.ro, la un preţ bun, după o reducere. Acest model e mai apropiat de aerul condiţionat standard totuşi, oferind o capacitate de răcire de 9000 BTU. Foloseşte agent frigorific şi poate dezumidifica aerul. La rândul său are rotiţe pentru a fi mai uşor mişcat prin casă, iar nivelul de zgomot este de 65 decibeli.

Puterea de răcire nominală este de 1010 W şi acoperă de 20 de metri pătraţi.

5. Maşină profesională de făcut cuburi gheaţă WHIRLPOOL AGB 022

WHIRLPOOL AGB 022

Ice, ice baby! Există frigidere care fac gheaţă şi există nivelul următor, aparatele profesioniste care fac gheaţă, precum cele de la hoteluri şi baruri. Ceva de gen are Altex.ro, la suma de 3399 lei. Marca Whirlpool e respectată şi această maşinărie poate produce 24 kg de gheaţă în 24 de ore. Capacitatea sa de stocare este de 10 kg şi sistemul de răcire este static.

BONUS: reduceri de până la 70% la ochelari de soare la Elefant.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×