Turul Magazinelor #323: Presă de ulei la preţ redus, telefonul inedit cu filmare la 360 de grade Protruly în România şi o unealtă de scos coşuri

1.780 ori
<b>Turul Magazinelor #323: Presă de ulei la preţ redus, telefonul inedit cu filmare la 360 de grade Protruly în România şi o unealtă de scos coşuri</b>În ediția cu numărul 323 a turului magazinelor avem pentru voi o serie de recomandări din diverse categorii, de la o inedită apariție sub forma unei prese de ulei, la un telefon spectaculos cu filmare la 360 grade și până la o unealtă

Azi ne place ineditul pentru că nu mai puţin de 3 produse din 6 sunt trăznite. Avem un NERF Gun pentru cei mici sau chiar şi adolescenţi, o unealtă de scos coşuri şi un telefon mobil trăznit marca Protruly cu filmare la 360 de grade. Şi asta fără să cheltuiţi bani pe un modul precum cel de la Motorola. Mai avem şi un procesor Core i7 la ofertă şi alte câteva produse interesante, precum o presă de ulei la preţ redus.

1. Presă de ulei Yoda pentru utilizare casnică

Presă de ulei Yoda

Nu cred că poţi face ceva mai sănătos decât să consumi propriul ulei făcut de tine în casă, nu să îl cumperi pe cel din comerţ. Am inclus presa de ulei Yoda în turul nostru şi pe vremea când costa 1500 de lei, iar acum este mult mai ieftină, mulţumită ofertei evoMAG.ro, care scade preţul sub 1.000 lei. Aparatul poate stoarce ulei din seminţe, nuci şi frunze, toate acasă, fără stres şi cu o aromă unică.

Presa de ulei pe care o vedeţi aici este compactă şi are un motor foarte puternic. Vine cu garanţie pe 36 de luni şi procesează 100 de grame de ingrediente în aproximativ 3-5 minute.

2. Blaster Nerf Accustrike

Blaster Nerf Accustrike

Pentru cei care cred că acesta este un pistol de jucărie pentru copii mici, uitaţi-vă puţin pe cutia produsului. Acolo se vede clar un adolescent, sau poate chiar un tânăr adult care se joacă cu acest Nerf Gun. Costă 168 lei la eMAG.ro după o reducere şi imită acele arme absurde ca design din jocurile Unreal Tournament sau Halo. Mizează pe acurateţea ţintirii la distanţe mari şi vine cu 10 proiectile Elite, speciale pentru o precizie cât mai bună.

Este fabricat din plastic şi este ideal pentru a dezvolta coordonarea mână-ochi şi imaginaţia.

3. Smartphone Protruly D8

Protruly D8

Scriam despre telefoanele trăznite Protruly în primăvara acestui an şi iată că acum au ajuns în România. Quickmobile.ro, vinde telefonul D8 la doar 1.499 lei, ceea ce îmi sună foarte bine pentru un terminal capabil de captură foto şi video la 360 de grade şi care vine şi cu 4 GB RAM la bord. Atunci când scriam prima oară despre D8 aflam şi că are 4 diamante integrate pe exteriorul carcasei şi o textură de piele în zona camerei foto.

Este un telefon pentru dive, pentru asistente TV aş zice, sau pentru fotbalişti, dar la preţ accesibil, nu ca un Vertu.

4. Promo procesoare Intel Core i

Intel Core i

Cei de la Cel.ro au un promo în această perioadă, care aduce la pachet cu achiziţionarea unui procesor Intel Core i5 sau Core i7 software în valoare de 260 de dolari. Multe modele de CPU vin şi cu bundle-uri de câte 6 jocuri, mouse pad-uri Somac PM1 şi altele de gen. Mi se pare foarte bună ofertă pentru un procesor Intel Core i7-7700 la 1.389 lei. Bundle-ul include Fractured Space 2, dar și Halo Wars 2.

5. Xiaomi Mi TV 4A

Xiaomi Mi TV 4A

Televizorul celor de la Xiaomi a costat o bună perioada de timp 500 de dolari, iar acum scade la 399.99 dolari prin GearBest.com. Este un model arătos, cu muchii înguste şi conectică foarte discretă şi bine ascunsă. Vine cu diagonală de 109 cm, rezoluţie Full HD, procesor Amlogic şi WiFi dual band. Are panou LED, unghiuri largi de vizualizare şi refresh rate de 60 Hz. Mai mult decât atât, ştie HDR10, are 8 GB stocare şi 2 GB RAM.

Beneficiază şi de 2 porturi HDMI şi de Bluetooth 4.2, plus acustică Dolby.

6. Trusă scos coșuri

Aparat scos coșuri

Ştiu că e oarecum scârbos să vorbim despre scoaterea coşurilor în public, dar iată că o facem. Mai nou nu mai este nevoie de prindeţi buboiul între 2 unghii şi să îl stoarceţi, ci există o trusă specială cu unelte pentru aşa ceva. Costă doar 1.49 dolari la TomTop.com şi include un soi de cârlig, un mecanism circular de apucare şi vârfuri ascuţite pentru a scobi sub piele. Ar fi bine să vorbiţi şi cu un dermatolog înainte şi să vedeţi în ce măsură recomandă aşa ceva.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×