Turul Magazinelor #308: Gran Turismo Sport disponibil de azi pe PS4, cel mai ieftin smartphone Samsung şi anvelope de iarnă la preţ bun

1.674 ori
<b>Turul Magazinelor #308: Gran Turismo Sport disponibil de azi pe PS4, cel mai ieftin smartphone Samsung şi anvelope de iarnă la preţ bun</b>În prag de weekend facem un tur al magazinelor online și vă oferim astăzi câteva recomandări foarte interesante. În primul rând aflați că jocul Gran Turismo Sport este disponibil de astăzi la vânzare. Avem pentru voi și o serie de anvelope la

Chiar dacă în ultimele zile s-au atins şi 28 de grade, e cazul să ne gândim că vine totuşi iarna şi va fi nevoie de anvelope ca atare. evoMAG.ro are nişte preţuri rezonabile pentru aceste anvelope şi ne-am mai oprit asupra unui joc proaspăt lansat pe PlayStation, din celebra serie Gran Turismo, plus cel mai ieftin smartphone Samsung şi un aparat foto bunicel care îmi face cu ochiul la sub 1000 lei. Toate le găsiţi mai jos.

1. Aparat foto digital Nikon COOLPIX L340

Nikon COOLPIX L340

Un Nikon Coolpix L340 la sub 1000 de lei îmi sună foarte bine, mai ales că vine cu zoom optic şi senzor de 20.2 megapixeli. eMAG.ro are acest produs în ofertă, un aparat foto cu zoom optic 28X cu sistem special de reducere a vibraţiilor. Poate filma la rezoluţie 720p şi are 16 moduri scenă pentru capturi. Ecranul LCD din spate este generos ca dimensiuni, cu diagonală de 3 inch.

Aparatul foto are blitz automat TTL cu pre bliţuri de control şi suportă stocare SD, SDHC şi SDXC. Cântăreşte 430 de grame şi foloseşte 4 baterii AA.

2. Anvelope de iarnă la evoMAG.ro

Anvelope iarnă

evoMAG.ro a început să ofere la preţuri excelente seturi de anvelope de iarnă pornind de la 599 lei pentru modelul KAMA Euro 505 şi ajungând la 1.629 lei pentru 4 anvelope de iarnă Michelin ALPIN 5, de care şi Titi Aur ar fi mulţumit pe maşina sa de rally.

3. Samsung Galaxy J1 Mini Prime

Samsung Galaxy J1 Mini Prime

Acesta este probabil cel mai accesibil smartphone Samsung inclus vreodată în turul nostru şi este un new entry în oferta Quickmobile.ro. Costă 439 lei şi are evident dotări modeste, dar ca design nu arată rău. Vine cu 8 GB stocare, iar marele său plus este suportul 4G LTE. Ecranul de 4 inch cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli îmi aduce aminte de perioada lui 2010 şi 2011 când erau la modă aceste diagonale şi rezoluţii.

Procesorul de la interior este un Spreadtrum şi avem şi baterie de 1500 mAh şi camera de 5 MP la bord.

4. LED bicicletă Marsing X3 

LED bicicletă Marsing X3

Cine vrea să pedaleze noaptea ar face bine să se înarmeze cu un set capabil de reflectoare pe bicicletă. Acest set triplu vândut de GearBest.com îmi sună bine la 15.99 dolari. Sunt incluse becuri LED aici şi accesoriul se montează la fix pe ghidon. Mecanismul care cuprinde becurile este fabricat din aluminiu, iar LED-urile oferă până la 2500 de lumens, pe o perioadă de până la 5 ore.

5. Aparat de făcut ceață

Aparat de făcut ceață

Cine vrea un "aparat de făcut ceaţă" şi vrea să facă atmosferă în sufragerie când citeşte cărţi de tarot de Halloween trebuie să cheltuiască doar 9.99 dolari la TomTop.com. Aceasta e practic o mică fântână decorativă, dar care face o ceaţă în jurul său, ca momentul acela când Gremlinii cădeau în apă în filmul celebru de groază. 12 LED-uri incluse şi culori care se schimbă.

6. Gran Turismo Sport PS4 Day One Edition

Gran Turismo Sport

Azi a debutat oficial nou joc de curse de Gran Turismo Sport, care costă 259 lei la Altex în versiunea Day One. Există şi o versiune Steelbook la suma de 329 lei. Prima variantă aduce 250.000 de credite în joc, 60 de avatare PS4, livery stickers şi o cască specială cromată pentru piloţi. A doua are mașini extra deblocate din start.

Cel mai evoluat joc de curse de pe console în acest moment!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×