Turul Magazinelor #320: Call of Duty WWII disponibil în România, huse/protecţii iPhone X şi Galaxy S8 la super preţ

1.897 ori
<b>Turul Magazinelor #320: Call of Duty WWII disponibil în România, huse/protecţii iPhone X şi Galaxy S8 la super preţ</b>Pe măsură ce toamna își intră în drepturi și ofertele retailerilor încep să se schimbe, astfel că apar în stocuri produse destinate sărbătorilor de iarnă. Chiar la TomTop.com regăsim un asemenea dispozitiv menit să luminze în sute

A început încă o săptămână şi ne facem încălzirea pentru Black Friday cu nişte oferte care ne fac să ne frecăm la ochi. Avem şi new entry-uri pe piaţa locală, precum protecţii de ecran pentru iPhone X, dar şi un joc nou Call of Duty proaspăt lansat. De asemenea Galaxy S8 a primit un super preţ şi avem deja pentru voi ceva decoraţiuni pentru Crăciun, dar mai high tech.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Cine ar fi crezut că "o să sară iepurele" fix de la Germanos.ro? Retailerul reuşeşte să propună cel mai atractiv preţ al momentului pentru Samsung Galaxy S8, flagship-ul Samsung de început de an şi telefonul cu cele mai mari şanse de a câştiga titlul de "telefonul anului 2017". Preţul este excelent, mult sub cel iniţial din primăvară, iar telefonul se ţine foarte bine şi acum, mai ales la cameră şi baterie. Sare de 13 ore de playback video şi de 10 ore de utilizare continuă, iar ecranul este cel mai imersiv de pe un flagship din 2017.

2. Call of Duty WWII

Call of Duty WWII

După 9 ani de absență din teatrul de război al celui de-al Doilea Război Mondial, noul Call of Duty revine în WW II. Se şi numeşte Call of Duty WWII şi a debutat oficial pe 3 noiembrie. Varianta de PS4 vine la pachet cu un poster la eMAG.ro şi costă 279 lei, iar versiunea de Xbox One are acelaşi preţ tot la eMAG.ro. Cine e cu PC master race plăteşte 249 lei şi primeşte poster de asemenea.

Jocul este un FPS, include şi o misiune cu debarcarea din Normandia, dar şi lupte la Aachen şi eliberarea Parisului. Avem şi multiplayer, noi clase de personaje şi evident şi modul Zombies. Abundă notele de 8.5 şi 9 pentru acest joc, judecând după marile publicaţii online.

3. Protecţie şi husă iPhone X

Protecţie şi husă iPhone X

evoMAG.ro a început să ofere o folie de protecţie specială peentru Apple iPhone X, la preţul de 69 de lei, iar stocul magazinului este limitat la doar câteva bucăţi. Avem şi o husă protectoare premium, una Leather Folio la suma de 490 lei. Are un finisaj moale şi plăcut la atingere, mătăsos. Protejează contra zgârieturilor, loviturilor şi altor daune şi are şi spaţiu special pentru card şi acte.

4. Laptop Asus Vivobook E12

Asus Vivobook E12

Cine vrea un laptop ASUS cu Windows 10, dar nu vrea să sară de 1000 de lei, găseşte un astfel de produs la Cel.ro. Laptopul ASUS Vivobook E12 costă doar 999 lei şi vine cu 4 GB RAM, Windows 10 preinstalat şi un procesor Intel Celeron N3350. Aminteşte de epoca netbookurilor, prin ecranul de 11.6 inch LCD cu rezoluţie de 1366 x 768 pixeli. Vine cu difuzoare stereo, are şi camera VGA şi 32 GB stocare, plus port HDMI.

5. Smartband B8

Smartband B8

Vă spun sincer că aş cumpăra un astfel de purtabil la 25 de dolari la GearBest.com, doar pentru a vedea dacă are sau nu senzor pentru tensiunea arterială, aşa cum promite. Sună prea bine să fie adevărat, de aceea tind să strâmb din nas. Dacă nu e adevărat, măcar primiţi o brăţară smart pentru fitness, cu rezistenţă la apă IP67. Are senzor de puls, oximetru, pedometru, reminder pentru sedentarism şi se poate conecta la terminale cu iOS sau Android.

6. Proiector lumini de Crăciun

Proiector lumini de Crăciun

Vine Crăciunul! Vine luna viitoare şi dacă nu mai aveţi chef de ornamente mainstream, există opţiunea unui proiector, care să vă pună fulgii de nea şi Moş Crăciunii pe pereţii casei sau să îi proiecteze în grădină. Costă 28.99 dolari la TomTop.com şi poate proiecta şi alte imagini precum fantome, inimioare, steluţe şi fluturi. Are 12 modele şi e bun pentru nunţi şi aniversari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×