Turul Magazinelor #293: Samsung Galaxy S8 la super reducere, Galaxy J5 (2017) şi LG Q6 cu preţ tăiat şi bestia AMD Threadipper e aici

2.487 ori
<b>Turul Magazinelor #293: Samsung Galaxy S8 la super reducere, Galaxy J5 (2017) şi LG Q6 cu preţ tăiat şi bestia AMD Threadipper e aici</b>Prima zi a lunii octombrie o întâmpinăm cum altfel decât cu o nouă serie de reduceri. În turul magazinelor de astăzi avem reduceri atractive și produse recent ajunge pe piața locală precum este cazul smartphone-ului LG Q6 ce se vinde pentru suma

În acest Tur al Magazinelor nu ne mai jucăm, chiar avem reduceri senzaţionale pentru voi, care taie la sânge din preţul unor terminale consacrate, precum Galaxy S8 sau Galaxy J5 (2017). LG Q6 de abia a sosit în România şi deja are un preţ mai mic, iar bestia de procesor AMD Threadripper e aici să ne uimească prin performanţele sale. Toate acestea şi două măşti şi căşti interesante se afla mai jos.

1. Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 a început de ceva vreme să pice sub pragul psihologic de 3000 lei la câţiva retaileri de la noi, iar eMAG.ro pare să aibă cea mai bună ofertă pentru acest flagship. Oferă la pachet un bonus, sub forma unei folii de protecţie A+ Folio Clar, iar telefonul este unul dintre cele mai arătoase din tot anul 2017. Ca performanţă a fost peste Galaxy Note 8 la unele benchmark-uri ale noastre, camera sa se ţine bine şi acum şi bateria este excelentă.

Aflându-ne în toamna lui 2017 putem prezice că acest model e un candidat solid la titlul de "telefonul anului 2017". Probabil că nu o să vedeţi preţ aşa bun nici de Black Friday.

2. Samsung Galaxy J5 2017

Samsung Galaxy J5 2017

Avem la test acest telefon Samsung Galaxy J5 (2017), iar când l-am scos din cutie costa în jur de 1100 de lei la retailerii de la noi. Acum ajunge să coste doar 999 lei la Cel.ro, în versiunea dual SIM aurie cu 16 GB stocare. Are un design metalic arătos, care face chiar şi un Galaxy A să pară mai puţin frumos şi vine cu un panou frontal 2.5D.

Judecând după predecesorul său, ecranul şi camera ar trebui să fie excelente aici, evident în gama midrange şi nu cu pretenţii uriaşe. E un plus faptul că avem un ecran Super AMOLED, iar de la bateria de 3000 mAh mă aştept să ne ofere lejer o durată de playback video cât un sezon full de Netflix. Rulează Android 7.0 Nougat cu un UI Samsung similar cu ce am văzut pe celelalte terminale noi ale companiei.

3. LG Q6 

LG Q6

Zilele trecute colegul Alex a scos din cutie telefonul LG Q6, care se remarcă prin ecranul Full Vision cu muchii şi colţuri curbate, iar preţul menţionat era de 1.500 sau 1.600 lei. Cumva găsim acest model la Quickmobile.ro la doar 1.179 lei, diferenţă uriaşă faţă de preţul de 1599 lei practicat de eMAG.ro. La bord avem o baterie de 3000 mAh, procesor Snapdragon 435 şi 3 GB RAM.

Terminalul are certificare militară, deci ar trebui să fie mai dur decât media la scăpări pe jos şi alte contacte dure.

4. Procesor AMD Ryzen Threadripper 1950X 3.4GHz

AMD Ryzen Threadripper 1950X 3.4GHz

Cel mai puternic procesor desktop al momentului, AMD Ryzen Threadripper este aici şi îl puteţi comanda de la PCgarage.ro. Preţul este pe măsura puterii, 4.999 lei, dar nu vă imaginaţi că o persoană cumpăra aşa ceva să stea pe Facebook şi să se joace Minecraft. Vorbim despre un procesor mamut, ideal pentru cei care fac streaming, editare video avansată, lucrează cu sisteme VR şi grafică 3D. Genul de oameni care au câteva plăci grafice operând în tandem pe computerul lor.

5. Mască de snorkeling

Mască de snorkeling

Cine vrea să plece într-o destinaţie exotică pentru a scăpa de vremea rece de la noi o să aibă nevoie de o mască de snorkeling precum cea din imagine. Costă 24.99 dolari la TomTop.com şi vine cu vedere panoramică la 180 de grade şi ataşament special pentru camerele de acţiune. Are o tehnologie specială anti aburire şi tub special pentru respiraţie.

Este uşor de pus pe faţă, chiar şi pentru începători.

6. Căști anti-zgomot

Căști anti-zgomot

Apropo de măşti şi căşti, studenţii care încep facultatea în curând vor putea folosi aceste căşti anti zgomot pentru a învăţa mai bine. Costă 12.22 dolari la GearBest.com şi vă pot salva sesiunea. Utile şi la călătoriile lungi cu trenul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×