Funcția Google Lens primește o animație foarte arătoasă; iată cum se prezintă aceasta

1.099 ori
<b>Funcția Google Lens primește o animație foarte arătoasă; iată cum se prezintă aceasta</b>Printre anunțurile de la ediția Google I/O din această vară s-a numărat și Google Lens, un tool de recunoaștere automată a obiectelor și locurilor din imagini. Funcționează și pentru a detecta lucruri precum artiști sau melodii din capturile

Ediția Google I/O din acest an a fost marcată și de lansarea funcției Google Lens, un tool de recunoaștere automată a locurilor și a obiectelor din imagini ce a fost comparat cu Bixby Vision. Prin utilizarea acestei funcții se pot detecta și artiști sau filme, asta dacă fotografia noastră conține elemente precum postere.

La câteva luni bune de la prezentarea acestei funcții încă mai așteptăm includerea sa în aplicația Photos și integrarea cu Google Assistant, aceasta urmând a sosi pe prima și a doua generație de terminale Pixel. Se pare că motivul amânării este pus pe seama design-ului, asta pentru că Google lucrează la noi animații pentru aplicația Photos v3.8.

Așa cum vedeți în clipul de mai sus, la selectarea funcției Lens din cadrul aplicației Photos vom fi întâmpinați de o animație tare arătoasă sub forma unor numeroase buline colorate ce se plimbă pe ecran. Acestea sunt afișate câtă vreme sistemul analizează imaginea, iar apoi ne este oferit și rezultatul sub formă de căutare pe platforma Google Search. 

Se pare că integrarea cu Google Assistant este la câteva săptămâni distanță!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×