Turul Magazinelor #312: Tur de gaming cu placă grafică ASUS GTX la sub 1000 lei, laptop şi monitor la preţ OK, boxă care levitează

2.063 ori
<b>Turul Magazinelor #312: Tur de gaming cu placă grafică ASUS GTX la sub 1000 lei, laptop şi monitor la preţ OK, boxă care levitează</b>Vă servim astăzi încă o porție de reduceri din seria Turul Magazinelor, cu numeroase recomandări interesante pe listă. Avem pentru voi produse special alese din zona de gaming, precum o placă video, un monitor la preț okay, dar și o boxă

În turul magazinelor de azi revenim la prima pasiune şi anume gaming-ul, care include placi grafice, laptop-uri şi monitor, toate numai bune de gaming. Avem şi o boxă care levitează şi un detector de metale, numai bun de căutat comori. Toate acestea şi un automat de cafea turcească se află mai jos.

1. Placă video ASUS GeForce GTX 1050 Ti

ASUS GeForce GTX 1050 Ti

Ne-am obişnuit că plăcile grafice ceva mai high end să coste 2000 de lei, sau în cel mai bun caz 1700 sau 1500 lei. Ei bine noi am găsit un model ASUS GeForce GTX 1050 Ti Expedition la eMAG.ro la preţ sub 1.000 lei. Are 4 GB memorie DDR5 şi tehnologie 128 bit. Rulează lejer pe high orice joc nou, inclusiv Assassin's Creed-ul care debutează vineri.

Suportă o rezoluţie maximă de 7680 x 4320 pixeli, suportă DirectX 12 şi nu e chiar placă de VR, dar e bună pentru orice joc.

2. Boxă levitantă MOXO 

Boxă levitantă MOXO

Pentru cei fascinaţi de ideea unei boxe care levitează, am găsit un astfel de produs nou la GearBest.com, la suma de 30.51 dolari. Difuzorul are o tematică de cabana de lemn, iar porţiunea speaker-ului în sine aduce cu un ou luminos. Preţul practicat acum reprezintă un discount, pentru că în prealabil costă ceva mai mult. Oferă o lumină albă caldă, are şi suport Bluetooth şi suport pentru acustică HiFi.

Oferă o putere de 3W şi cântăreşte 900 de grame.

3. Monitor LED LG 27MP48HQ-P

LG 27MP48HQ-P

Chiar dacă nu e promovat ca monitor de gaming, aceasta este un display care poate fi folosit cu acest scop. Oferă o culoare bine calibrată, bună şi pentru cei care lucrează cu grafică şi designeri. Are mod Picture în Picture, suportă split screen şi are şi un mod special care reduce lumina albastră şi oboseala ochilor. Este un monitor LED Full HD, are format wide şi are protecţie anti glare.

Are ieşire VGA şi HDMI. Costă 799 lei la eMAG.ro.

4. Detector de metale

Detector de metale

Cine vrea să facă o plimbare pe plajă sau pe câmp căutând arme din al doilea război mondial sau comori îngropate, are nevoie de acest detector de metale. Îl vinde TomTop.com la suma de 79.99 dolari. Cântăreşte 1.78 kilograme şi are un display LCD şi un sistem sonor care anunţă prin bipuri găsirea de obiecte metalice. Aplică un câmp electromagnetic pentru a găsi obiectele respective.

Poate găsi monede, bijuterii şi chiar şi mine antipersoană, deşi sperăm să nu fie cazul.

5. Automat preparare cafea turcească KAAVE ROZE

KAAVE ROZE

Cine vrea să facă o cafea turcească fix ca la Istanbul are un aparat de preparare cafea turcească la evoMAG.ro. Costă 424.99 lei şi are o capacitate de 4 ceşti de cafea turcească. Vine cu protecţie la supraîncălzire, oprire automată în cazul lipsei apei şi funcţionează cu cafea râşnita. E recomandată cafeaua special măcinată pentru prepararea la ibric.

6. Laptop Gaming Acer Nitro 5

Acer Nitro 5

Un laptop high end la preţul de 3.899 lei sună excelent, mai ales cu dotările de la bord. Îl vinde Cel.ro, cu CPU Core i7, 8 GB RAM, procesor GTX 1050 şi 4 GB memorie. Vine cu ecran Full HD de 15.6 inch, baterie cu 4 celule şi 1 TB stocare HDD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×